"Gündemimizde Milletimizin Sıkıntılarını Çözmek Var"

"Gündemimizde Milletimizin Sıkıntılarını Çözmek Var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane’de toplu açılış töreninde konuşma yaptı. Erdoğan, “Biz yol haritamızı muhalefete göre çizmiyoruz. Gündemimizde milletimizin sıkıntılarını çözmek, dertlerine derman olmak var. Gündemimizde enflasyonu düşürmek, hayat pahalılığını sonlandırmak var” dedi.

“Milletin zekasıyla alay edenler, yaşadıkları şoku hala atlatamadılar”

“Gündemimizde Milletimizin Sıkıntılarını Çözmek Var”… Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane’nin son seçimlerde sadece “Yedili Koalisyon Masası’ nı devirmediğini, Pensilvanya’ dan Kandil’e destekçilerini de sandığa gömdüğünü anlattı. Ardından, şunları dile getirdi; “Türkiye üzerine plan yapanların, hesap yapanların oyunlarını benim Gümüşhaneli kardeşlerim bozdu. Türkiye dediniz, milli güvenlik, milli beka dediniz, teröre geçit yok dediniz, terör örgütlerini yerle yeksan ettiniz. Terör örgütlerine sırtını dayayanlara unutamayacakları bir ders daha verdiniz. Öyle bir tokat attınız ki hepsinin birden dengesini altüst ettiniz. Dahası, o günden beri kendilerini toparlayamadılar. Ayrıca, 28 Mayıs’tan bu yana kendilerine gelemediler. Hiç seslerini duydunuz mu? Şu anda hala birbirleriyle dövüşüyorlar.

Milletin zekasıyla alay edenler, yaşadıkları şoku hala atlatamadılar. TRT Haber’in edindiği bilgiye göre, siyaset mühendislikleriyle seçim kazanmayı planlayanları, iktidara giden yolu batı başkentlerinde arayanları, terör örgütleriyle işbirliği yapmaktan utanmayanları, yalan ve iftiradan başka ağızlarından söz çıkmayanları sandığa gömdüğünüz için sizlerle gurur duyuyorum. Son olarak, Gümüşhane ile aynı sevdayı taşıdığım için Rabb’ime hamdediyorum” ifadeleriyle konuşmasını bitirdi.

…”Gündemimizde Milletimizin Sıkıntılarını Çözmek Var”

Yedili koalisyon Masası Nedir?

Makam, mevki pazarlığı yapan, bakanlıkları, devletin yönetim kademelerini pazarlıkla paylaşan bir siyaset mühendisliği girişimidir. Bu masa kumar masasıdır. Bunların masası kavganın, entrikanın eksik olmadığı bir kriz masasıdır.

enflasyon cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan açılış töreni Gümüşhane Yol Haritası Sorunları Çözmek Dert-Derman