Özel Haberlerİlçe Haberleri

Güneşli Hava Balıkesir Caddelerine Can Verdi

Balıkesir'in güneşli havasını değerlendirmek isteyen şehir sakinleri, dışarı akın etti. Özellikle Milli Kuvvetler Caddesi ve Zağnos Paşa Meydanı, hafta sonu boyunca şehrin en popüler buluşma noktalarından biri haline geldi.

Güneşli Hava Balıkesir Caddelerine Can Verdi

Gunesli Hava Balikesir Caddelerine Can Verdi 1
Güneşli Hava Balıkesir Caddelerine Can Verdi

Aileler ve Arkadaş Grupları Sosyalleşiyor

Aileler ve arkadaş grupları, bu mekanları tercih ederek hem sosyalleşti hem de şehrin güzelliklerinin keyfini sürdü. Milli Kuvvetler Caddesi’nde aileler yürüyüş yaparken, çocuklar Zağnos Paşa Camii avlusunda kuşlarla oynadı. Yaşlı vatandaşlar ise cami avlusundaki ağaçların gölgesinde oturarak, serinledi.

Gunesli Hava Balikesir Caddelerine Can Verdi 2
Güneşli Hava Balıkesir Caddelerine Can Verdi

Emekli Bir Balıkesirli: “Sıcak Havaların Tadını Çıkarıyoruz”

70 yaşındaki emekli bir Balıkesirli, şehirdeki kalabalığı değerlendirerek, “Evde oturuyordum ve gözlük camımı tamir edebilmek için dışarı çıkmaya karar verdim. Gözlük camımı hallettikten sonra hemen eve gitmem geldi. Milli Kuvvetler Caddesi’nde insanları görünce dayanamadım, ben de yürüyüş yapayım dedim. Dükkanların tentesinin altını tercih ettim. Genelde gölge oluyor ve sıcak havaların etkisini çok fazla hissedemiyoruz. Vatandaşlar da zaten bunu gösteriyorlar. Şu an dışarıda büyük bir kalabalık var. Balıkesirli vatandaşlar sıcak havaların tadını çıkarıyor. Bundan sonra ki durağım ise Zağnos Paşa Camii’ne gidip, ağaç altında oturup, çevreyi izleyeceğim. Balıkesir’de doğup, büyüdüm. Tarım makinelerinde usta olarak mesleğimi icra ettim ve emekliyim. Emekli birisi olarak havalar sıcakladığında genelde bu tarz eğlenceler buluyoruz kendimize” dedi.

Haber: Elif Şahin

Balıkesir’in Damak Tadı O Kahveden Yana

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu