GündemSiyasetTürkiye Gündemi

İHA Ve SİHALAR Kimi Rahatsız Eder?

İHA Ve SİHALAR Kimi Rahatsız Eder?

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının yüzünde Fatihin izlerini gördüğünü söylediğini hatırlattı ve “Olup bitenlerden bayan Meral heralde memnundur” dedi.

 

Bayraktar’ı Yargılama Tehdidi!

Subaşı yaptığı açıklamada Deva ve Gelecek partilerinin genel başkanlarına sözüm yok dedi ve ekledi. Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu’na Her şey nasıl oldu, CHP’nin terör sevici ve destekçisi Milletvekili Sezgin Tanrıkulu İHA’ları neden hedef aldı? İHA-SİHA üreticisi, mucidi Sayın Selçuk Bayraktar’ı yargılama ile tehdit ediyor ”dedi.

İha Ve Sihalar Kimi Rahatsız Eder?

Subaşı açıklamasında bazı sorular yöneltti. İHAlar kimi rahatsız eder ? SİHA’lar Kimin Canını Sıkar? Bayraktar’ın Varlığından Kim Tedirginlik Duyar?30 yıllık işgalin son bulduğu Karabağ’ın özgürlüğe kavuştuğu zaferde İHA- SİHA nasıl rol oynadı herkes biliyor, dünya övgü ve ibretle izliyor, Türkiye’de birileri rahatsız oluyor. İHA-SİHA’lardan, Selçuk Bayraktar’dan ERMENİLER rahatsız olur! Güney sınırlarımızda burnunu dışarı çıkaramayan ve bitme noktasına gelen pkk-pyd-ypg rahatsız olur! CHP, öyle bir hale geldi ki Sezgin Tanrıkulu denilen hadsiz vekiline ses çıkaramaz.

Sessiz Kalmanız Ne Anlama Gelmektedir?

Zaten bir çift kınama lafı duyan olmadı. Sözde Milliyetçi – mukaddesatçı – muhafazakâr partiler olan İP, DEVA, Gelecek, Saadet’ten neden ses çıkmaz? Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı, bu kadar mı gözünüzü döndürdü, aklınızı başınızdan aldı. Siz bunların yanında CHP / HDP ‘nin yanında nasıl duruyorsunuz? Sessiz kalmanız Bunların yaptıkları ve söylediklerinin altına imza atarsınız anlamına mı gelmektedir?

“Gafletten Uyanın”

Gaflet uykusundan uyanmalılar diyen Subaşı, “Bayraktar İHA SİHA meselesi bir Milli Güvenlik ve Egemenlik meselesidir!   Merhum Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ‘İstikbal Göklerdedir!’ Derken gökyüzündeki bulutları herhalde kastetmiyordu. CHP genel başkanı ve avanesi, diğer partilerin yetkilileri; Ne ABD, NATO, Avrupa için, Yunanistan için, İsveç ve Finlandiya için neden bir çift laf edemezler.” Haber:  Serap Acar

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu