GündemEğitimTürkiye Gündemi

İstanbul Derma-Romatoloji Güncelleme Zirvesi İçin Geri Sayım Başladı

İstanbul Derma-Romatoloji Güncelleme Zirvesi İçin Geri Sayım Başladı

İstanbul DERMA-ROMATOLOJİ Güncelleme Zirvesi programının 27-29 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilmesi bekleniyor.

ONLİNE KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

27-29 Kasım tarihleri arasında İstanbul DERMA-ROMATOLOJİ Güncelleme Zirvesi gerçekleştirilecek. Genel Sekreterliğini Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi FTR Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilay Şahin’in yaptığı İstanbul ev sahipliğinde online katılım ile gerçekleşecek olan DERMA-ROMATOLOJİ Güncelleme Zirvesi Sempozyumu 13 oturumda gerçekleştirileceği belirtildi. 27-29 Kasım arasında yapılacak Sempozyum programında Psöriyatik Artrit, Psoriasis, Sistemik Lupus Eritematozus, Kutanöz Lupus, Behçet Hastalığı, Dermatomiyozit, Skleroderma, Romatoid Artrit ve Vaskülit konuları ele alınacak.

SEMPOZYUM GENEL SEKRETERİ PROF. DR. NİLAY ŞAHİN

Marmara Üniversitesi Ramatoloji Bilim Dalı ve TRASD İstanbul Şube Başkanı Prof. Dr. Tuncay Duruöz ve Amerika Birleşik Devletleri’nden Brown Üniversitesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abrar A. Qureshi’nin başkanlıklarını yürüteceği ve Genel Sekreterliğini Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi FTR Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilay Şahin’in yaptığı 3 günlük sempozyum programında ilk gün Prof. Dr. Nilay Şahin ve Doç. Dr. Sibel ÇağlarTemel Kas İskelet Sistemi Ultrason Kursu verilecek. Aynı günün sonunda ise Sempozyum başkanı Prof. Dr. Abrar A. Qureshi Teorik Punch Biopsi Kursu verilecek. 28 Kasım Cumartesi günü Prof. Dr. Sami Hizmetli tarafından Teorik Kapilleroskopi Kursu, sempozyumu’un son günü ise Prof.Dr. Hanefi Özbek tarafından Biyoistatistik Kursu verilmesi ile programın sonlanması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu