Gündemİlçe Haberleri

İvrindi Belediye Aracı Sağlık Ekiplerinin Hizmetinde

İvrindi Belediye Aracı Sağlık Ekiplerinin Hizmetinde

 

İvrindi Belediye Aracı Sağlık Ekiplerinin Hizmetinde. İvrindi Belediyesine ait araç Kasım ayından beri ilçe sağlık ekiplerine hizmet ediyor.

“EKİPLERİMİZ HAZIR KITA GÖREVDE”

İvrindi İlçesi’nde İlçe Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in talimatı ile belediye bünyesinde hizmet veren araç ilçe sağlık hizmetlerinin kullanımına sunuldu. Kasım ayında uygulamaya karar veren İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz konu ile ilgili olarak belediyenin her türlü imkanlarını covid-19 salgını ile mücadelede sağlık hizmeti veren ekiplere elden geldiğinde sunmak niyetinde olduklarını belirterek, “Ekiplerimiz hazır kıta görevde” dedi.

1 ARAÇ 2 ŞOFÖR NAKİL DESTEĞİ VERİYOR

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz covid-19 salgını ile mücadele kapsamında İvrindi Devlet Hastanesi’nde ülkenin her yanında olduğu gibi yaşanan yoğunluk sebebi ile belediye aracının ve 2 şoförün sağlık hizmetlerine tahsis edilmesi kararı alındığını açıkladı. Başkan Cengiz covid-19 pandemisi sürecinde yaşanan yoğunluk sebebi ile İvrindi ve Balya ilçesi sınırlarındaki Covid-19 şüpheli hastaları İvrindi Devlet Hastanesi’ne tedavi edilmesi için taşıma hizmetini sağlayan aracın hizmetlerine ihtiyaç sona erene kadar devam edeceğini belirtti. Başkan Cengiz konu ile ilgili olarak tüm sağlık personellerine Allah’tan sağlık ve kolaylıkları dilediğini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu