Eğitimİlçe Haberleri

Jandarma Ekiplerine Beslenme Eğitimi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Karaca Sivrikaya, İl Jandarma Komutanlığı personeli ve aileleri için "Beslenme ve Beslenme Bozuklukları" konulu bir seminer düzenledi.

Jandarma Ekiplerine Beslenme Eğitimi

Jandarma Ekipleri Beslenme Egitimi 1
Jandarma Ekiplerine Beslenme Eğitimi

Jandarmalar Sağlıklı Beslenme Yollarını Öğrendi

Prof. Dr. Sibel Karaca Sivrikaya’nın liderliğinde gerçekleştirilen bu seminerde, katılımcılara günlük beslenme alışkanlıkları, sağlıklı beslenme ilkeleri ve besin değerleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Seminerde, tüketilen besinlerin sağlık açısından önemi, dengeli bir beslenme düzeni oluşturmanın yolları ve günlük beslenme ihtiyaçları hakkında sunumlar eşliğinde detaylı bir şekilde anlatıldı. Katılımcılar, sağlıklı beslenmenin önemi ve beslenme bozukluklarının etkileri konusunda bilinçlendirildi.

Doktor Sivrikaya’ya Teşekkür

Seminerin sonunda, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan, Prof. Dr. Sibel Karaca Sivrikaya’ya seminere katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Bu seminer, İl Jandarma Komutanlığı personeli ve ailelerinin beslenme konusunda bilinçlenmelerine katkı sağladı ve katılımcılar tarafından olumlu geri bildirimler aldı.

Haber: Bülten

Büyükşehir, Musluktan İçilebilecek Nitelikli İçme Suyu İçin 7/24 Çalışıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu