SağlıkGörüntülü HaberlerGündemİlçe Haberleri

Büyükşehir, Musluktan İçilebilecek Nitelikli İçme Suyu İçin 7/24 Çalışıyor

Balıkesir’in suyu; sağlıklı, temiz, güvenli ve kaliteli

Büyükşehir, Musluktan İçilebilecek Nitelikli İçme Suyu İçin 7/24 Çalışıyor

Balıkesir’in suyu; sağlıklı, temiz, güvenli ve kaliteli

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığını her daim ön planda tutarak şehrin dört bir yanına sağlıklı, temiz, güvenli ve kaliteli içme suyu ulaştırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın liderliğindeki BASKİ ekipleri, 7/24 görev yaparak vatandaşların musluktan akan suyu gönül rahatlığıyla içmesini ve yemeklerinde kullanmasını sağlıyor.

Buyuksehir Musluktan Icilebilecek Nitelikli Icme Suyu Icin 7 24 Calisiyor 1

Balıkesir Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen altyapı ve içme suyu yatırımları sayesinde, Balıkesirliler temiz içme suyuna kolaylıkla erişebiliyor. BASKİ ekipleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın vizyonu doğrultusunda titizlikle çalışarak şehir genelindeki içme suyu depolarını düzenli olarak temizliyor ve dezenfekte ediyor.

Buyuksehir Musluktan Icilebilecek Nitelikli Icme Suyu Icin 7 24 Calisiyor 2

BASKİ Genel Müdürlüğü Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı Su Kalitesi İzleme ve Denetleme Şube Müdürü Nejla Önsal, Balıkesir’in binlerce içme suyu deposunun yılda iki kez özenle temizlendiğini ve dezenfekte edildiğini belirtiyor. Bu süreçte, dezenfeksiyon işlemi için tuzlardan elde edilen hipoklorit asidinin kullanıldığı bilgisini paylaşıyor.

Buyuksehir Musluktan Icilebilecek Nitelikli Icme Suyu Icin 7 24 Calisiyor 3

BASKİ Genel Müdürlüğü, Balıkesir halkının sağlıklı içme suyuna ulaşabilmesi için gece gündüz demeden 7/24 çalışıyor. İçme suyu arıtma tesisleri şube müdürü Yasemin Hatice Uyanık, şehrin ve hemşerilerinin dertleriyle dertlenen bir hizmet anlayışıyla suyun hayat olduğu ilkesini benimsediklerini ve Balıkesir’de suyun musluktan içilebilecek kadar kaliteli olduğunu vurguluyor.

Buyuksehir Musluktan Icilebilecek Nitelikli Icme Suyu Icin 7 24 Calisiyor 4

2612 Robotik Kodlama Eğitimi Alan Çocuklara Mezuniyet Belgesini Başkan Yılmaz Verdi

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu