EğitimGündemİlçe Haberleri

2612 Robotik Kodlama Eğitimi Alan Çocuklara Mezuniyet Belgesini Başkan Yılmaz Verdi

Yılmaz, çocukların kendi ve şehirleri için başarı hikayeleri yazmalarını hedefleyerek, gençlerin teknolojiyi üretmelerini desteklemeye devam edeceklerini vurguladı

2612 Kodlama Eğitimi Alan Çocuklara Mezuniyet Belgesini Başkan Yılmaz Verdi

Yılmaz, çocukların kendi ve şehirleri için başarı hikayeleri yazmalarını hedefleyerek, gençlerin teknolojiyi üretmelerini desteklemeye devam edeceklerini vurguladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, robotik kodlama eğitimleri aracılığıyla 2 bin 612 çocuğa ulaştı. Bu eğitimlerin başarıyla tamamlanması üzerine öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, çocukların kendi ve şehirleri için başarı hikayeleri yazmalarını hedefleyerek, gençlerin teknolojiyi üretmelerini desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

2612 Robotik Kodlama Egitimi Alan Cocuklara Mezuniyet Belgesini Baskan Yilmaz Verdi 1

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi (NE10) bünyesinde gerçekleştirilen robotik kodlama eğitimleriyle gençlerin teknoloji alanındaki bilgi ve becerilerini geliştiriyor. 2021 yılından bu yana süregelen bu eğitimler kapsamında Havran, Burhaniye, Gömeç ve Edremit ilçelerinde binlerce öğrenci eğitim almış oldu. Mezuniyet programında konuşan Başkan Yılmaz, belediyenin günlük ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra şehir ve çocukları geleceğe hazırlama sorumluluğunu üstlendiğini ifade etti.

2612 Robotik Kodlama Egitimi Alan Cocuklara Mezuniyet Belgesini Baskan Yilmaz Verdi 2

Başkan Yılmaz, gençlerin kendi başarı hikayelerini yazabilmeleri için gayret gösterdiklerini ve teknolojiyi sadece tüketen değil üreten bir nesil yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti. Ayrıca, gençlerin eğitimlerinin takibini de sürdürdüklerini ve başarılı olanları daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini dile getirdi. Programa, Başkan Yılmaz’ın yanı sıra eşi Mehtap Yılmaz, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Murat Tuna ve Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz da katıldı.

2612 Robotik Kodlama Egitimi Alan Cocuklara Mezuniyet Belgesini Baskan Yilmaz Verdi 3

KARESİ’DE VATANDAŞ KİRA ÖDER GİBİ EVİNİ YENİLEYECEK

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu