İlçe HaberleriSiyaset

Karesi’ye Yeni Hizmetler Yakında!

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, mahalle ziyaretlerini sürdürerek her ev ve kahvehaneye konuk olmaya devam ediyor. Başkan Orkan, yeni dönemde Karesi’ye yeni hizmet ve eserler kazandırmaya odaklanacaklarını belirtti.

Karesi’ye Yeni Hizmetler Yakında!

Karesiye Yeni Hizmetler Yakinda 1

Karesi’ye Samimiyetle Hizmet

Başkan Orkan, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürürken her yerde güler yüzle karşılanıyor ve samimiyetiyle gönülleri fethediyor. Toygar, Maltepe Mahalleleri, Hasan Baba Çarşısı – Ayakkabıcılar Çarşısı ve Helvacılar Sokağı ziyaretleriyle mahallelerdeki ilgiyi gören Başkan Orkan, vatandaşlara teşekkür etti.

Dayanışma ve Birlik Mesajı

Hasan Baba Vakıf Cami’nde teravih namazını kıldıktan sonra esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Orkan’a MHP Balıkesir Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka ve belediye meclis üye adayları da eşlik etti.

Karesiye Yeni Hizmetler Yakinda 2

Vizyon ve Hizmet Sözü

Başkan Orkan, yeni dönemde de Karesi Belediyesi’nin proje ve yatırımlarını sürdüreceğini vurgulayarak, “Mübarek Ramazan ayının bereketini hemşehrilerimizle gönül gönüle yaşamaya devam ediyoruz. Tevazu, samimiyet ve gayret ile, hemşehrilerimizin gönülden desteği ve duası ile yola devam! Hemşehrilerimizin teveccühü ile yeni hizmetler ve yeni eserler üretmeye devam edeceğiz. Karesi Belediyesi yeni dönemde de proje ve yatırımlarını sürdürmeye devam edecek. Biz, gerçek belediyecilik yapıyoruz. Bu bir ekip işi. Bu bir tecrübe işi. Tecrübelerimizle doğru sonuçlar alıyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

Başkan Cengiz: ‘Çalışmalarımızla Takdir Topluyoruz’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu