GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Kibariye 2 Yıl Sonra Çıktığı Sahneden Seslendi

Kibariye 2 Yıl Sonra Çıktığı Sahneden Seslendi

İki yıl aranın ardından ilk kez Cunda Adası’nda gerçekleşen bir düğünde sahne alan şarkıcı Kibariye, “Alevler içimizi yaktı. Gülerken ağladım. Allah afetlerden korusun” dedi.

Pandemi sebebiyle yaklaşık 2 yıldır sahnelerden uzak kalan fantezi müziğin tanınmış ismi Kibariye, Aşiyan Restoran’da gerçekleşen, Gökhan Kırca ve Şükriye Anadol’un düğününde sahne aldı.

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan ünlü şarkıcı, Ayvalık’a 15-20 önce geldiğini bölgeyi yıllar içerisinde çok değişmiş gördüğünü belirtti.

Türkiye’nin turistik bölgelerinde çıkan yangınlar ile ilgili de konuşan Kibariye, “Yangın olaylarına çok üzüldüm. Alevler içimizi yaktı. Gülerken ağladım. Çok üzgünüm. Çok geçmiş olsun. Allah, böyle felaketleri hiç kimseye göstermesin. Tekrarını yaşatmasın. Ülke olarak neler yaşadık. Afetler atlatıyoruz halen daha. Allah afetlerden korusun bizi” dedi.

Pandeminin mutasyona uğramış şekilde devam ettiğini belirten Kibariye, “İnşallah bu hastalığa yakalanan herkes şifa bulur. Herkes güzelliklerle karşılaşır. Biz de işimize geri döneriz. Hepimizin çoluğu, ayrıca çocuğu var. Bakmakla sorumlu olduğumuz ailelerimiz var. Pandemi nedeniyle çok sıkıntılıyız. Allah herkese sağlık versin, şifa versin” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu