KİHEP Katılımcıları Ayvalık'ta Buluştu

Ayvalık Belediyesi Kadın Danışma Evi, Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı Katılımcılarıyla Yeni Yıla Merhaba Dedi

KİHEP Katılımcıları Ayvalık'ta Buluştu

KİHEP Katılımcıları Ayvalık’ta Buluştu

Ayvalık Belediyesi Kadın Danışma Evi tarafından 2022 yılından bu yana sürdürülen Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı (KİHEP), katılımcılarına yönelik düzenlediği “Yeni Yıla Merhaba” kahvaltısında bir araya geldi. Toplantıya, 2022’de tamamlanan 2 KİHEP grubu ve hâlâ devam eden 3 KİHEP grubunun katılımcıları katıldı.

KİHEP Katılımcıları Ayvalık'ta Buluştu

Eğitim Programı Katılımcıları KİHEP’in Hayatlarına Olan Etkilerini Paylaştı

Kahvaltı sırasında katılımcılar, KİHEP’in hayatlarına etkisi üzerine sohbetlerde bulunarak deneyimlerini paylaştılar. Eğitim programının, kadın haklarının daha etkin bir şekilde hayata geçirilmesi ve öğrenilmesi adına sağladığı katkılar konuşuldu.

KİHEP Katılımcıları Ayvalık'ta Buluştu

Ayvalık Belediyesi Kadınları Desteklemeye Devam Ediyor

Ayvalık Belediyesi, bu tür etkinliklerle kadınların kendilerini daha güçlü hissetmelerini ve haklarını daha bilinçli kullanmalarını sağlamayı hedefliyor. Belediyenin Kadın Danışma Evi, kadın haklarının toplumda işlevsel bir şekilde kullanılmasına katkı sunmaya devam ediyor.

Ayvalık Belediyesi, tüm kadınların yanında olduğunu vurgulayarak, bu tür etkinliklerle kadınların yaşamlarına dokunmaya devam edeceğini belirtti.

KİHEP Katılımcıları Ayvalık'ta Buluştu

Bülten

Havran’da Vuslat Buluşmaları Gerçekleşti

ayvalık kahvaltı yeni yıl toplumsal cinsiyet eşitliği kadın hakları eğitim programı kihep kadın danışma evi kadınların güçlenmesi Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı kadın katılımı