Gündemİlçe Haberleri

Korhan Berzeg’in Kızı ve Eşi Harekete Geçti

Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet ve kemik parçaları ile kişisel eşyaların bulunduğu bölgede, ekipler çalışmalarını gerçekleştirdik. Bunun üzerine kızı ve eşi harekete geçti.

Korhan Berzeg’in Kızı ve Eşi Harekete Geçti

Vali Ustaogludan Korhan Berzeg Icin Aciklama Maalesef 1
Korhan Berzeg’In Kızı Ve Eşi Harekete Geçti

Ekipler Aramalarını Gerçekleştirdi

Jandarma ekipleri, Berzeg’e ait olduğu değerlendirilen kemik ve kıyafet parçalarının yanı sıra kimlik ve banka kartlarının bulunduğu kırsal Armutlu Mahallesi’nde detaylı incelemelerde bulundu. Engebeli ve orman örtüsünün yoğun olduğu dere yatağında da araştırmalar sürdürüldü. Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmayı yürütürken, arama faaliyetlerine 6 Jandarma Asayiş Timi, 3 Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), bir İstihbarat Timi, 3 Jandarma Asayiş Komando unsuru ve İl Jandarma Komutanlığından gönderilen bir kadavra tespit köpek unsuru olmak üzere toplam 59 personel katıldı.

Korhan Berzeg Dere Yataklarinda Araniyor

DNA Örneği Verdiler

Berzeg’in eşi Angela ve kızı Nisa Berzeg’in de Gönen ilçesine gelerek DNA örneği verdikleri öğrenildi. Aile, yetkililerin soruşturmayı ilerletme çabalarını desteklerken, arama çalışmalarının sonuç vermesi için umutlarını koruyor.

&Quot;Gizemli Bir Durum Var. Bunu Aydınlatmaya Çalışıyoruz&Quot;

Haber: Bülten

Korhan Berzeg’in İzini Kadavra Köpekleri Arıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu