Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Mehmet Kuşçu Güven Tazeledi

Mehmet Kuşçu Güven Tazeledi

 

Balıkesir Umum Madeni Eşya Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Odanın yeni binasında gerçekleştirilen genel kurulda Kuşçu ve ekibi güven tazeledi. İki listenin yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Mehmet Kuşçu ve Ahmet İşgören listeleri yer aldı. Seçim sonucunda Mehmet Kuşçu 465 oy alırken, Ahmet İşgören 435 oy da kaldı.

 

Dsc 0040

 

Kuşçu “Biz Değil Sanayi Esnafı Kazandı”

Balıkesir Umum Madeni Eşya Sanatkârları Odası Olağan Genel Kurulunda toplam 913 oy kullanıldı. 13’un oy ’un geçersiz sayıldığı genel kurulda, Ahmet İşgören 435, Mehmet Kuşçu ise 465 oy alarak tekrar başkanlığa seçildi. Genel kurulda konuşma yapan mevcut Oda Başkanı Mehmet Kuşçu” Bundan sonra ki süreçte daha çok çalışıp daha çok hizmet edeceğiz. Madeni Eşya Esnaf Ve Sanatkârlar Odasının başarılı çalışmalar yaptığını ve yapacağını söylüyoruz. Hep birlikte odamızı ileriye taşıyacağız. Odamıza kazandırdığımız yeni binamız bir kez daha tüm üyelerimize hayırlı olsun bu eser herkese ait. Muhalefet yok. Diyorum ki; Sadece biz değil sanayi esnafı kazandı. Oy veren herkesten Allah razı olsun ”dedi.

 

Dsc 0037

 

Söz Uçar Yazı Kalır

Balıkesir Umum Madeni Eşya Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Kuşçu, ”Sizlerle birlikte sanayinin havasını suyunu tozunu yutmuş kardeşlerinizden birisiyim beni bu güne kadar göreve layık gördüğünüz için teşekkür ederim.” Dedi. Kuşçu konuşmasına şöyle devam etti: “Sayın üyelerimiz öncelikle bulunan boş arazileri odamıza kazandırmak için çalıştık sanayi sitesi içerisinde üyelerimizi gezerken artık yeni bir binanın şart olduğunu gördük. Çalışmalarımızın hepsi meclis kararınca onaylanmış bulunmakta. Bu OSB bölgesinde sizlere en güzel yönetimin olduğunun kanıtıdır. Kuvayi Milliye Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi bugün kurumlar vergisi muafiyetini katma değer muafiyetini almış bulunmaktadır. Meclis kararı da onaylanmıştır. Söz uçar yazı kalır, bize verdiğiniz destekten sizlere teşekkür ediyorum sağ olun var olun ”şeklinde konuştu.

 

Dsc 0054

 

İşgören “Hep birlikte Varız”

Ahmet işgören’de konuşmasında , “Bizler burada hep beraber hep birlikte odamızı daha iyi seviyelere taşımak için buradayız. yeni sanayi alanımız hazırdır. Allahlın izni ile görevi üstlendiğimizde ilk işimiz odamıza kazandırmak olacaktır, sizlere buradan sözümü veriyorum. Sözlerimi bitirirken kazananın odamız olması dilekleri ile Allaha emanet olun” dedi.

Yeni Dönemin Yeni Yönetim Kurulu Şöyle;

Yeni dönemde güven tazeleyerek göreve devam edecek olan Mehmet Kuşçu’nun Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ramazan Toy, İbrahim Şen, Selçuk Gültekin, Selçuk Baygül, İlhan Parlak, Cafer Çömlek, Veysel Bacak.  Denetim kurulunda ise Halit Bayrak, Ayhan Aykül, Özay Erişmiş, yer aldı. Haber:Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu