Merve Boluğur'dan İddialı Açıklamalar

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalarla geniş yankı uyandırdı. Boluğur, paylaşımlarında "Erkeklerin yüzde 99’u şerefsizdir" ifadesiyle dikkatleri üzerine çekti. Bu açıklama, Boluğur'un kimliği açıklanmayan sevgilisiyle yaşadığı ayrılığın ardından geldi.

Merve Boluğur'dan İddialı Açıklamalar

Merve Boluğur’dan İddialı Açıklamalar

Merve Boluğur’Dan İddialı Açıklamalar

Ayrılık İddiası Gündemde

Merve Boluğur’un sosyal medya paylaşımları, son dönemde yaşadığı ayrılıkla ilişkilendirildi. Ünlü oyuncu, ardı ardına paylaştığı tweetlerle, ayrılığına ve yaşadığı duygusal sıkıntılara dikkat çekti. Boluğur, “Ali Cabbar gibi korkak erkeklere hiç üzülmüyorum. Seviyorsa madem sevdiği başkasına varmadan önce çabalasaymış, korkak olmasaymış. Korkak erkekleri anası sevsin,” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Boluğur’un diğer tweetlerinde ise “Aramanı çok bekledim, iyi misin demeni çok bekledim, beni herkesten önemli tutmanı çok bekledim, seni çok bekledim ya,” ve “Kadınlar hiçbir zaman bir erkek için ağlamaz, ona inandığı için kendi aptallığına ağlar,” ifadelerine yer verdi.

Merve Boluğur’Dan İddialı Açıklamalar

Sosyal Medyada Tepkiler

Merve Boluğur’un bu açıklamaları, sosyal medyada geniş bir yankı buldu. Kullanıcılar, Boluğur’un sözlerine yönelik çeşitli tepkilerde bulundu. Yorumlardan bazıları şu şekilde: “Benim ne suçum var işimde gücümde çalışıyorum”, “Keşke başına ‘bana gelen’ diye ekleseydin de bu kadar erkek zan altında kalmasaydı.” ve “Neye dayanarak söyledin bunu?”

Haber: Bülten

Kim Milyoner Olmak İster’in Sunucusu Değişiyor

tepkiler erkek #Magazin ayrılık x platformu Merve Boluğur sosyal medya açıklaması tweetler kadınm sosyal medya tepki