Görüntülü Haberler

Muhtarlara Bağımlılık Konusunda Bilgilendirme

Muhtarlara Bağımlılık Konusunda Bilgilendirme

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Balıkesir Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) ile Altıeylül ve Karesi ilçelerinde görev yapan muhtarları bir araya getirdi.

Bağımlı ya da bağımlılık yapan madde kullanan kişilere; ihtiyaçlarını belirleyerek psikolojik ve sosyal destek ile hayata tekrar kazandırılması konusunda destek vermek amacıyla Yeşilay bünyesinde görev yapan Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin çalışma alanı hakkında bilgiler verilerek gönüllü eğitmenleri tarafından muhtarlara sunum gerçekleştirildi. Programda, birlikte ayrıca çalışıldığında başarılı olunacağının altı çizilerek muhtarlardan destek.

Göktepe Muhtarların Çözüm Noktası Olduğunu Söyledi

Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe “Yaklaşık 200 yıllık mazisi olan Muhtarlık kurumu, ayrıca tarihinin hiçbir döneminde önemini kaybetmedi. 31 Mart’ta seçildiğiniz bu kutsal görevin iki yılını doldurdunuz. Bu zorlu pandemi sürecinde devletin gören gözü, işiten kulağı erişen eli oldunuz. Özveriyle çalışarak sahadan hiç kopmadınız. Kimin evinde ekmeği yok, kimin sobasında yakacağı yok, hangi çocuğun ayağı üşüyor, kim ekmeğini, ilacını alamıyor anında yanında oldunuz. Ayrıca çözebildiğinizi bize haber vermeden çözdünüz. Çözemediklerinizi bize bildirirken çözüm noktasında bizleri yönlendirdiniz. Birlikte birçok şeyi elimizden geldiği kadar halletmeye çalıştık. ”dedi. Programa; Balıkesir Vali Yardımcısı Mithat Gözen, Altıeylül Kaymakamı Dr. Oktay Kaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Deniz, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Elvan Bahar Göktepe, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Feyyaz Çiftçi Altıeylül ve ayrıca Karesi İlçesi muhtarlık işleri müdürleri de katılım gösterdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu