GündemEğitimİlçe Haberleri

Özbek: “Başarının Karşılığını Alma Vakti”

Özbek: “Başarının Karşılığını Alma Vakti”

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek zor şartlar altında emek veren öğretmen ve öğrencilere selendiler. Özbek, “Bilhassa zor şartlar altında emek verilen her iş eninde sonunda muvaffakiyetle sonuçlanır. Şimdi bu emeklerin karşılığını alma zamanı ”dedi.

Tüm Tedbirlerimizi Aldık

LGS, 6 Haziran Pazar günü 09.30-10.45 (1.oturum) ve 11.30-12.50 (2.oturum) saatleri arasında gerçekleşecek. Konuya ilişkin İlçe Milli Eğitim Müdürü Özbek, “Şunu bilmenizi isterim ki sizin geleceğiniz bizim güvencemiz. Emeklerinizin karşılığını hakkıyla alabilmeniz adına biz tüm tedbirlerimizi aldılar. 22 resmî, ayrıca 7 özel okulumuzda toplam 117 salonda size sağlıklı bir sınav ortamı sunmak için hazırlıklarımızı tamamladılar. Pandemi sürecine özverileriyle damga vuran saygıdeğer öğretmenlerimiz, sınavda da yanınızda olacaklar. 273’ü öğretmen, 87’si yönetici olmak üzere 360 eğitimcimiz sınav salonlarında sizlerle birlikte olacak ”dedi.

Bin 773 Öğrencimiz Sınava Girecek

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek, “Öğrencilerimizi kendi evlatları olarak benimseyip özveriyle sınava hazırlayan öğretmenlerimize ve ayrıca bu yoğun dönemlerinde tüm fedakarlığıyla evlatlarına destek olan velilerimize teşekkür ediyor, 6 Haziran Pazar günü Liseye Geçiş Sınavı’na girecek olan ayrıca Bin 773 öğrencimize başarılar diliyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu