Gündem

Özhaseki Balıkesir’de Büyük Ulaşım Projelerini Tanıttı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir'de gerçekleştirdiği dizi açılışlarla gündeme geldi.

Özhaseki Balıkesir’de Büyük Ulaşım Projelerini Tanıttı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir’de gerçekleştirdiği dizi açılışlarla gündeme geldi. Sabah saatlerinde Edremit’te, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte Ülkü Yolu’nun açılışını gerçekleştiren Özhaseki, bölgenin ulaşım sorunlarına çözüm getiren projelere destek verdi. Ülkü Yolu’nun, Edremit’in Zeytinli, Altınkum ve Akçay Mahallelerini birbirine bağlayarak körfez trafiğini rahatlatmayı amaçladığı belirtildi.

Özhaseki Balıkesir'De Büyük Ulaşım Projelerini Tanıttı

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, Edremit çayının ilçenin uzun süredir devam eden sorunlarından biri olduğuna dikkat çekti ve bu sorunu çözmeye yönelik yapılan çalışmaları vurguladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da, Özhaseki’ye katılımından dolayı teşekkür ederek, Ülkü Yolu’nun trafiği rahatlatacak ve halkın yaşamını kolaylaştıracak bir proje olduğunu ifade etti.

Yılmaz, yapılan çalışmalarda doğal taşların kullanılmasına özen gösterildiğini ve her bir taşın inci tanesi gibi tek tek döşendiğini belirtti. Ayrıca, Ayvalık Nikita Deresi’nden Altınoluk Deresi’ne kadar olan bölgelerde yapılan çalışmaların görsel bir şölen oluşturduğunu dile getirdi.

Özhaseki Balıkesir'De Büyük Ulaşım Projelerini Tanıttı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sahil kenarlarında devam eden kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü ve bölgenin trafik sorunlarına akıllı kavşaklarla çözüm getirildiğini vurguladı. Ayrıca, geri dönüşümlü su ile sulama planlarının yapıldığını ve projelerin hazır olduğunu belirtti.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını ifade ederek, Yücel Yılmaz’ın gayretlerini ve başarılarını övdü. Özhaseki, Yücel Yılmaz’ı Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı’na aday gösterdiklerini ve desteklediklerini belirtti. Vali İsmail Ustaoğlu da yapılan çalışmaların anlamlı olduğunu ve projelerin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

 

 

Haber Merkezi

Ayvalık’ta Üretti Dünya Sıralamasında 4’üncü Sıraya Yükseldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu