GündemEğitimEkonomiİlçe Haberleri

ŞEHRİN PARLAYAN YILDIZI BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

ŞEHRİN PARLAYAN YILDIZI BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

 

Gazi Mustafa Kemal Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 2022 yılında büyük bir başarıya imza attı. Toplamda 8 milyon 320 bin 286,77 TL ciro yapan uygulama oteli, şehrimize ve ülkemize değer katmaya devam ediyor.

 

2 12

KARİYER KAPILARINI ARALIYOR

Eğitim öğretime 480 öğrenciyle 2013-2014 yılında başlayan Gazi Mustafa Kemal Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli, Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Konaklama & Seyahat Hizmetleri alanında hizmet vermeye devam ediyor. Şehre sunduğu hizmetlerin yanı sıra 2022 yılında proje okulu olarak sınav ile öğrenci almaya başlayan okul; öğrencilerine İzmir, Bodrum ve Antalya gibi şehirlerdeki seçkin otellerde staj imkânı sunarak kariyer anlamında da öğrencileri için büyük fırsatlara kapı aralıyor. Okuldan mezun olan öğrenciler ülkenin dört bir yanındaki gastronomi ve konaklama hizmeti sunan seçkin turizm şirketlerinde ülke turizmine büyük katkılar sağlamaya devam ediyor.

4 2

8 MİLYON 320 BİN 286,77 TL CİRO YAPTI

Balıkesir’deki konaklama hizmetlerine de büyük katkı sağlayan uygulama oteli, özellikle yerli turistler tarafından uygun ücret ve kaliteli hizmet anlayışını benimseyen personel sayesinde tercih sebebi oluyor. Şehre kattığı değerin yanı sıra 2021 yılı Eylül ayında 45 oda ve 90 yatak kapasitesiyle hizmete başlayan uygulama oteli, 2022 yılı sonunda toplamda 8 milyon 320 bin 286,77 TL ciro yaparak Karesi İlçesinde 1’inci; Balıkesir il geneli bakanlığa bağlı işletmeler arasında ise 2’nci olarak büyük bir başarıya imza attı. Yetiştirdiği kaliteli gençlere ülke ekonomisinin en önemli kalemlerinden biri olan turizm sektöründe kariyer fırsatı sunan Gazi Mustafa Kemal Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli kısa süre içerisinde tüm şehrin takdirini toplamayı da başardı.

3 12

ÇÜNKÜ BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

Yetiştirdiği donanımlı öğrenciler ile şehrimizin ve ülkemizin değerini her geçen gün artıracak olan Gazi Mustafa Kemal Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, turizme ve ekonomiye büyük katkılar sağlayarak başarılara imza atmaya devam edecek. Çünkü başarı tesadüf değildir.

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu