ŞOFÖRLER ODASI’NDAN İFTAR

Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası iftar yemeği düzenledi.
Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası geçtiğimiz akşam Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonu’nda iftar düzenledi. İftar öncesi ilahiler okundu. Ezan sesinin duyulmasıyla birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı.
Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odası (BESOB) ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fehmi Erdem iftar’da, “Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine katılarak bizleri onurlandırdığınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Onbir ayın sultanı Ramazan Ayı’nızı en içten dileklerimle kutlar, başta İslam alemine, ülkemize ve camiamıza hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.
“İyi mesafe katettik”
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur; “Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bugün Şoförler Odamızın iftar sofrasında Fehmi Başkan bizleri buluşturdu. Allah kabul etsin. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler her zaman şoför esnafımızla uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Yaptığımız bütün çalışmalarda Şoförler Odamızla birlikte istişare ederek çok iyi mesafeler kat ettiğimize de inanıyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi olan belediyeler içerisinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ulaşımda belli bir seviyeye geldi. Burada esnafımızın ve Şoför Odalarımızın çok büyük payı var. Kendilerine teşekkür ediyorum. Balıkesir büyüyor, gelişiyor. Balıkesir büyüdükçe, geliştikçe, dışarıdan yatırımcı geldikçe şoför esnafımızın ekmeği büyüyecek” dedi.
“Muhtaçların yanında olalım”
Vali Ersin Yazıcı, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ın ilk günlerinde sizlerle birlikteyiz. Öncelikle Allah kabul etsin. Allah tutmuş olduğumuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetleri kabul etsin. Fehmi Başkan sayesinde sizlerle birlikteyiz. Ben Ramazan Ayının ülkemize sağladığı bereketi hatırlatmak isterim. Bu ayda muhtaç durumda olanların farkına varalım. Onların ellerinden tutalım, onların hal ve hatırlarını soralım. Dinimizin emrettiği gibi fakir fukaranın yanında olalım. Onların bazı ihtiyaçlarını bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine karşılayalım. Bir ve beraber olduğumuzu, onlara destek olduğumuzu hissettirelim. ”dedi. Odadan edinilen bilgiye göre iftara Vali Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sagay, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile Oda başkanları ve şoför esnafı ile aileleri katıldılar.