Burhaniye Belediyesi’nden Esnafa Destek

Burhaniye Belediyesi ile Burhaniye Berberler ve Kuaförler Odası arasında örnek bir iş birliği protokolü imzalandı.

Burhaniye Belediyesi’nden Esnafa Destek

Burhaniye Belediyesi’nden Esnafa Destek

Burhaniye Belediyesi ile Burhaniye Berberler ve Kuaförler Odası arasında örnek bir iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, meslek odasının kurumsal faaliyetlerine destek olmak amacıyla Ahmet Akın Kültür Merkezi içerisinde oda tahsisi gerçekleştirildi.

Burhaniye Belediyesi’nden Esnafa Destek

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Burhaniye Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Şükrü Softa arasında imzalanan protokol, yerel yönetim ve meslek kuruluşları arasındaki dayanışmanın güçlenmesini hedefliyor.

Burhaniye Belediyesi’nden Esnafa Destek

“Esnafımızın Yanındayız”

İmza töreninde konuşan Başkan Deveciler, esnafla olan dayanışmanın ilçeye hizmet kalitesi olarak geri döndüğünü belirterek, “Burhaniye Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Bu tür iş birlikleriyle ilçemizde sosyal ve mesleki yaşamı desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Burhaniye Belediyesi’nden Esnafa Destek

Protokolün Detayları:

Yer Tahsisi: Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde oda verilmesi

Amaç: Kurumsal faaliyetlere destek

Taraflar: Burhaniye Belediyesi & Berberler ve Kuaförler Odası

Kaynak: Bülten
balıkesir burhaniye belediyesi Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Burhaniye esnaf