Gündemİlçe Haberleri

Susurluk’ta Yeni Yıl Tebriği Buluşması

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ve Başkan Yardımcısı Sibel Sarı 2020’nin son gününde belediye personelleri ile bir araya gelerek çalışanların yeni yıllarını tebrik ettiler.

PERSONELLERE YENİ YIL TEBRİĞİ

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ve Başkan Yardımcısı Sibel Sarı 2020’nin son gününde belediye personelleri ile bir araya gelerek çalışanların yeni yıllarını tebrik ettiler. Yeni yılda çalışanlara ve ailelerine başta sağlık olmak üzere mutluluk ve huzur dilediklerini dile getiren Nurettin Güney şöyle kaydetti: “Yeni ve güzel başlangıçların yaşanacağı, sağlık ve mutluluğun hakim olduğu, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirilmesi temennisi ile Susurluk’umuzun ve milletimizin yeni yılını kutluyoruz.

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM”

Başta salgın hastalık olmak üzere tüm olumsuzlukları bir an önce aşacağımız bir 2021 yılı yaşanmasını yürekten temenni ediyor, Gözlerde umut, yüzlerde mutluluk olmak için tüm imkânlarımızla Belediyemiz tüm hemşehrilemizin yanında olmaya devam edecektir. 2021 yılının huzurun bozulmadığı, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyor; tüm halkımızın ve aziz milletimizin yeni yılını kutluyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu