Gündemİlçe Haberleri

Susurluk’tan Bigadiç’e Ziyaret

Susurluk’tan Bigadiç’e Ziyaret

 

Susurluk’tan Bigadiç’e Ziyaret. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’yu makamında ziyaret etti.

GÜNEY’DEN AVCU’YA ZİYARET

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney Bigadiç İYİ Parti İlçe Başkanı Vedat Bayraktar’ın babasının vefatı üzerine kendisine başsağlığı dilemek için Bigadiç’e geldi. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney Bigadiç’te pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’yu makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette başkanlar ilçelerinde yürütülen çalışmalara ilişkin birbirlerine bilgi vererek sohbet ettiler.

İLÇE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİLER

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney makam ziyaretinin ardından ilçede devam eden çalışmaları yerinde incelemek için kentin farklı noktalarına ziyaretlerde bulundular. Abacı mahallesinde süren çok amaçlı binanın inşaatında incelemelerde bulunan Avcu ve Güney daha sonra ilçe merkezindeki diğer çalışmaları da yerinde incelediler. Yapılan ziyaretlerde İsmail Avcu süren projelerle ilgili Nurettin Güney’e bilgiler verdi. Nurettin Güney’de Başkan Avcu’ya misafirperverliği için teşekkürlerini iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu