TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi Kuter Görevini Bırakıyor
25 Eylül 2018'den bu yana TEMA İl Temsilciliği yapan Metin Kuter, görevinden ayrılacağını açıkladı

TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi Kuter Görevini Bırakıyor
Metin Kuter: “Yaşamak için yaşatma mücadelesine katkı sunmaya devam edeceğim.”
TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi Metin Kuter, görevini bırakma kararı aldığını duyurdu. 25 Eylül 2018’den bu yana yürüttüğü temsilcilik görevinde çevre çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Kuter’in bu kararı, çevre gönüllüleri arasında üzüntüyle karşılandı.
“Artık Devir Teslim Zamanı”
Metin Kuter, geçtiğimiz Ağustos ayında İstanbul’da düzenlenen toplantıda ayrılık kararını aldığını belirterek, “Artık devir teslim zamanı geldi. Görevimi layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum” dedi.
Veda Mesajı ve Teşekkürler
Birlikte görev yaptığı arkadaşlarıyla vedalaşan Kuter, şunları söyledi:
“Balıkesir’i her zaman TEMA çalışmalarında ön sıralarda tutmayı başardık. Bundan sonra da çevre mücadelesine katkı sunmaya devam edeceğim. Bu süreçte yanımda olan ilçe sorumlularımıza, gönüllülerimize, kamu kurum ve kuruluşlarına, okul yöneticilerimize, medyamıza ve genel merkez çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Herkesten hakkını helal etmesini diliyorum.”
Metin Kuter’in yerine kimin atanacağı konusunda TEMA Vakfı’ndan henüz bir açıklama yapılmadı.
Balıkesir İtfaiyesi Kasım Ayında 628 Olaya Müdahale Etti
İha