GündemEkonomiİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

TOKİ Balıkesir’de Açık Arttırmayla Arsa Satacak

TOKİ Balıkesir’de Açık Arttırmayla Arsa Satacak

 

TOKİ’nin 18 ilde 186 arsayı açık artırmayla satacağı öğrenildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Balıkesir, İstanbul, Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 18 ilde 186 muhtelif arsayı açık artırmayla satışa sundu.

 

186 Arsa Açık Arttırmayla Satılacak

Balıkesir, Adana, Ankara, Aksaray, Antalya, Aydın, Bolu,  Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kocaeli, Konya, İstanbul, İzmir, Muğla, Tekirdağ ve Yalova’da muhammen bedeli 2 trilyon 799 milyon 368 bin 774 lira olan yaklaşık 1 milyon 831 bin 399 metrekare büyüklüğündeki 186 arsa açık artırmayla satılacak.

36 Ay Vade İle Sahip Olunabilecek

Konut, ticaret, küçük sanayi, özel sosyal tesis, özel eğitim, park ile bakım ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara peşin veya yüzde 25’i peşinat 36 ay vadeyle sahip olunabilecek. Açık artırma, 20 Nisan Çarşamba günü 10.30 ve 21 Nisan Perşembe günü 10.30 saatlerinde iki ayrı oturum halinde yapılacak. Oturumlar Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de “www.emlakmuzayede.com.tr” teklif verilebilecek. Satışa ilişkin detaylı bilgiye “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakmuzayede.com.tr” internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu