GündemEğitimTürkiye Gündemi

Trafik Eğitim Parkında Bilinçli Öğrenci Hedefi

Trafik Eğitim Parkında Bilinçli Öğrenci Hedefi

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çocukların bilinçli trafik eğitimi için minyatür şehir Çocuk Trafik Eğitim Parkı hazırladı. Çocuk parkı yaklaşık 4 binden fazla öğrenciyi ağırladı. Görevli ekipler öğrencilere; yangın söndürme, ilk yardım, bisiklet kullanımı ve trafik kurallarını anlattı.

 

Dd790798 0050 4C00 9726 D0Ba921F8935

 

KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açılışını gerçekleştirdiği Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda eğitimler verildi. Eğitimler; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordinesinde gerçekleşti. Karesi ilçesi Paşaalanı Mahallesi’nde 10 bin 36 metrekare alan üzerinde inşa edilen Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda eğitim sürecek.

20 İLÇEDEN ÖĞRENCİ EĞİTİM PARKINDA

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Yahya Akduman, eğitim parkını merkez ve ilçelerdeki öğrencilerin kullandığını belirtti. Akduman, “Büyükşehir Belediyemiz, ilçelerden ve kırsal mahallelerimizden öğrencilerimizi eğitim parkımızı getirerek faydalanmalarını sağlıyor. Gelen her öğrenci ile yakından ilgileniyor, hediyeleri ile uğurluyoruz. Bu eğitim parkının hizmete girmesini sağlayan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum.” dedi. HABER: NURSİMA AKYÜREK

 

8Ad66A66 Dfbc 42Db Aa07 A34Fcfdfcf2E

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu