TeknolojiGündem

Türkiye’nin En Büyük E-spor Sahnesi Balıkesir’de

Balıkesir Dijital Gençlik Merkezi, Gençlerin E-spor Tutkusuna Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye’nin En Büyük E-spor Sahnesi Balıkesir’de

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gençlere yönelik projeleriyle dikkat çekiyor. Dijital Gençlik Merkezi (DGM) tarafından düzenlenen FIFA 2024 ve Valorant turnuvalarında gençlerle bir araya gelen Başkan Yılmaz, Türkiye’nin en büyük e-spor sahnesine sahip olan DGM’de gençlerin heyecanına ortak oldu.

Balıkesir’de gençlere özel birçok proje hayata geçiren Başkan Yücel Yılmaz’ın liderliğindeki Dijital Gençlik Merkezi (DGM), Türkiye’nin dört bir yanından genç oyuncuların katıldığı FIFA 2024 ve Valorant turnuvalarına ev sahipliği yaptı. 10 bin metrekarelik alanda hizmet veren DGM, son teknoloji ekipmanlarla gençlere geniş bir yelpazede hizmet sunuyor.

Türkiye'Nin En Büyük E-Spor Sahnesi Balıkesir'De

Başkan Yılmaz, FIFA 2024 ve Valorant Turnuvaları’nda genç sporcularla yakından ilgilendi. Balıkesir’deki gençlerin keyifli zaman geçirebileceği Dijital Gençlik Merkezi, içerisinde kitap okuma, ders çalışma, seminer salonları, yazılım eğitim laboratuvarı, serbest oyun alanları, etkinlik sahnesi, Metaverse ve inovasyon alanları gibi birçok bölümü barındırıyor.

FIFA 2024 Turnuvası’nda şampiyon Metin Can Gezer olurken, ikinci sırayı Koray Biçer, üçüncü sırayı ise Alperen Filiz aldı. Valorant Turnuvası’nda ise şampiyon takım “Werder Weremem” oldu.

Katılımcılar, Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir tesis olan Dijital Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen turnuvanın keyifli geçtiğini ve Başkan Yücel Yılmaz’a gençlere verdiği önemden dolayı teşekkür etti.

Türkiye'Nin En Büyük E-Spor Sahnesi Balıkesir'De

 

 

İHA

Rekabetin Dijital Arenası: E-spor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu