GündemEğitimİlçe Haberleri

Ürettikleri Oyuncakları Kardeşlerine Hediye Ettiler  

Ürettikleri Oyuncakları Kardeşlerine Hediye Ettiler

 

Gönen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri BİGEP çerçevesinde ürettikleri oyuncakları Atatürk Ortaokulu Anasınıflarına hediye ettiler.

 

ANASINIFLARINA HEDİYE EDİLDİ

Gönen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , BİGEP Projesi Okul Müdürü Özgür Kaçan in desteği ile, Çocuk Gelişimi Alan öğretmenleri Nilcan İnan ,İHA’nın haberine göre; Hatice Arslangiray, Ayşe Tunç ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan öğrencileri “Üreten Ellerden Gülen Yüzlere” projesiyle, atölyede iplik, karton, keçe ve doğal malzemelerle kendi ürettikleri el emeği göz nuru oyuncakları, İlçe Şube Müdürü Yunus Haskılıç eşliğinde, Atatürk Ortaokulu Anasınıflarına hediye etti.

 

Aw632013 02

 

‘’HAYATA BEN DE VARIM ÜRETİYORUM’’

Proje hakkında okul idaresinden yapılan açıklamada “Projedeki amaç, Milli Eğitim Bakanlığımızca “Eğitimde fırsat eşitliğini artırma, yaygınlaştırma ve 2022 yılı sonuna kadar 3 bin yeni anaokulu ve 40 bin yeni anasınıfı yapma” projesi dahilinde açılan yeni açılan anasınıfına destek olmak, dezavantajlı bölgede bulunan çocuklara kendilerinin değerli ve önemli olduğunu hissettirmek, paylaşma, yardımlaşma, işbirliği gibi duyguları geliştirmektir. Hayatta ben de varım, üretiyorum ve değerliyim” duygusunu kazandırmak için bu proje hazırlanarak uygulanmıştır. Proje dahilinde emeği geçen Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.” denildi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu