GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriSiyaset

Uygur: “TKDK Destekli  Girişim Ve İyi Tarım Uygulamasına Örnek”

Uygur: “TKDK Destekli  Girişim Ve İyi Tarım Uygulamasına Örnek”

Milletvekili Belgin Uygur beraberinde Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve İl Tarım  Müdürü Erkan Alkan ile Nermin Hanımın Zeytinliği’ni ziyaret etti.

TKDK Desteği İle Başlayan Girişim

Balıkesir AK Parti Milletvekili Belgin Uygur , “TKDK desteği ile fabrikasını kuran ve büyüten Nermin Gökduman ile zeytinyağı fabrikasını gezdik, kendisinden bilgi aldık. Havran’ın zeytin ve zeytinyağını iyi tarım uygulamaları ve özenli çalışmaları ile geliştirerek bir marka haline getirmiş olmaları bölgemiz açısından çok değerli. Bölgemizde kadınlarımız girişimci ruhu ve ayrıca disiplinli çalışmaları ile örnek olacak işlere imza atarak ekonomimize katkı sağlıyorlar. TKDK ise özellikle kadın girişimcilere bu anlamda önemli fırsatlar sağlıyor.” dedi.

İyi Tarım Uygulamasına Örnek

“Nermin Hanım’da şehrimizde örnek olacak hikayesiyle tüm kadınlarımıza ilham olacak çalışmalar başarmış. Bugün bizleri nezaketle ağırlayan Nermin Hanıma bölgemizin ekonomisine, üretimine doğrudan katkı veren çalışmaları için teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. ziyaret ettik. TKDK desteği ile fabrikasını kuran ve büyüten Nermin Gökduman ile zeytinyağı fabrikasını gezdik, kendisinden bilgi aldık. Havran’ın zeytin ve zeytinyağını iyi tarım uygulamaları ve ayrıca özenli çalışmaları ile geliştirerek bir marka haline getirmiş olmaları bölgemiz açısından çok değerli.”

Uygur, “Bölgemizde kadınlarımız girişimci ruhu ve disiplinli çalışmaları ile örnek olacak işlere imza atarak ekonomimize katkı sağlıyorlar. TKDK ise özellikle kadın girişimcilere bu anlamda önemli fırsatlar sağlıyor. Nermin Hanım’da şehrimizde örnek olacak hikayesiyle tüm kadınlarımıza ilham olacak çalışmalar başarmış. Bugün bizleri nezaketle ağırlayan Nermin Hanıma bölgemizin ekonomisine, üretimine doğrudan katkı veren çalışmaları için ayrıca teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz”dedi .Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu