Gündemİlçe Haberleri

Vali Şıldak En Çok Vaka Görülen İlçelerin Kaymakamları İle Görüştü

Vali Şıldak En Çok Vaka Görülen İlçelerin Kaymakamları İle Görüştü

Vali Hasan Şıldak salgın sürecini ve tedbirleri değerlendirmek için en çok vaka görülen ilçe kaymakamları ve iş dünyası temsilcileri ile toplantılar düzenledi.

 “Tedbirler En Üst Seviyede”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak tedbirleri değerlendirmek ve yüksek vaka çıkışını kontrol altına almak için ayrıca bazı toplantılar gerçekleştirdi.  Video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıların birincisinde yüksek vaka çıkışı yaşanan ilçelerin kaymakamları ile görüşen Şıldak tedbirlerin en üst seviyede uygulanması için talimat verdi. Vali Şıldak; toplu ve ayrıca kalabalık ortamlarda bulaşın daha yüksek olduğu bilindiğinden toplantı vesilesi ile ayrıca vatandaşları bu tür ortamlardan mümkün olduğunca uzak durulması konusunda uyardı.

Ortak Desteğin Önemine Dikkat Çekti

Değerlendirme toplantılarının ikincisinde İlde faaliyet gösteren sektörlerin temsilcileri ile video konferans yöntemi ile görüşen Şıldak; salgının seyri ve ayrıca alınacak tedbirleri değerlendirdi. Sanayi Odası, Ticaret Odaları ve Ticaret Borsalarının Yönetim Kurulu Başkanları ve Genel Sekreterleri ile gerçekleştirdiği toplantıda Vali Şıldak bilgilendirme ve ayrıca değerlendirmelerde bulunurken, salgında yaşanan yüksek vaka çıkışının tüm kesimlerin ve ayrıca sektörlerin ortak desteğiyle kontrol altına alınabileceğinin de altını çizdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu