Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu Çağrı Merkezine Gitti

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ile 112 Acil Çağrı Merkezi'nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Ustaoğlu Çağrı Merkezine Gitti

Vali Ustaoglu Cagri Merkezine Gitti 1

Personellerle Bir Araya Geldi

Ziyaret sırasında Vali Ustaoğlu, GAMER ve 112 Acil Çağrı Merkezi’nin personeliyle bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Personelin yoğun mesaisine tanıklık eden Vali Ustaoğlu, bayram süresince gösterdikleri özverili çalışmaları takdirle karşıladı.

Vali Ustaoglu Cagri Merkezine Gitti 2

“Bu özverili çalışmaları takdirle karşılıyorum”

Vali İsmail Ustaoğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Güvenlik ve acil durumlar koordinasyonunda görev alan personelimiz, bayram boyunca vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için fedakarca çalıştılar. Bu özverili çalışmaları takdirle karşılıyor ve başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Ustaoglu Cagri Merkezine Gitti 3

Ustaoğlu’na Ziyaretleri İçin Teşekkürlerini İlettiler

GAMER ve 112 Acil Çağrı Merkezi personeli de Vali Ustaoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. Görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten ekipler, Vali Ustaoğlu’nun teşvik edici sözleriyle moral bulduklarını ifade ettiler.

Haber: Bülten

Polis Teşkilatı Yıl Dönümünde Ustaoğlu’nu Unutmadı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu