TeknolojiTürkiye Gündemi

Yerli Yapay Zeka Şirketi Yurt Dışı Pazarlara Açılıyor!

Yerli teknoloji şirketi Cerebrum Tech, yapay zeka alanında geliştirdiği ürün ve çözümleri global pazarlara taşımak için Doğuş Teknoloji ile stratejik bir iş birliğine imza attı.

Yerli Yapay Zeka Şirketi Yurt Dışı Pazarlara Açılıyor!

Yerli teknoloji şirketi Cerebrum Tech, yapay zeka alanında geliştirdiği ürün ve çözümleri global pazarlara taşımak için Doğuş Teknoloji ile stratejik bir iş birliğine imza attı. Bu anlaşma ile Cerebrum Tech’in yapay zeka tabanlı ürünleri, Avrupa, Rusya, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) pazarlarında Doğuş Teknoloji aracılığıyla sunulacak.

İş birliği kapsamında,

Cerebrum Tech’in Cerebrum AI Stack adı verilen ürünleri, Kuveyt, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Umman, Lübnan, Cezayir, Fas, Tunus, Hollanda ve Rusya’da sunulacak. Bu stratejik ortaklık, her iki şirketin de teknoloji ihracatına önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Yerli Yapay Zeka Şirketi Yurt Dışı Pazarlara Açılıyor!
Cerebrum Tech

Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, iş birliğine ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye’nin teknoloji alanında lider şirketlerinden biri olan Doğuş Teknoloji ile güçlerini birleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Dr. Erkul ayrıca, bu kapsamlı iş birliği ile yapay zeka temelli ürün ve çözümlerini çok geniş bir coğrafyada müşterilerle buluşturma fırsatı yakaladıklarını ifade etti.

“İleri seviye teknolojik çözümler”

Doğuş Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Semih İncedayı ise Türkiye’nin yazılım ve mühendislik alanındaki potansiyeline vurgu yaparak, Cerebrum Tech ile yapılan iş birliğinin şirketlerinin global büyüme stratejisine önemli katkılar sağlayacağını ve ileri seviye teknolojik çözümler sunmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Yerli Yapay Zeka Şirketi Yurt Dışı Pazarlara Açılıyor!
Iş Birliği, Global Büyüme

Bu iş birliği, yerli teknoloji şirketlerinin global pazarda rekabet gücünü artırma ve Türkiye’nin teknoloji ihracatına katkı sağlama yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

 

Haber: Bülten

KALKAN DİHA, Mavi Vatan’ın Yeni Güçlü Silahı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu