İlçe HaberleriSiyaset

Ahmet Akın ‘Yapılan yanlışları tekrar etmeyeceğiz’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit ziyaretleriyle Körfez çıkarması yaptı. Hemşehrileriyle bir araya gelip hayata geçireceği hizmetleri anlatan Başkan Ahmet Akın, "Kimseyi ayırmadan çalışacağız” dedi.

Ahmet Akın ‘Yapılan yanlışları tekrar etmeyeceğiz’

Ahmet Akin Yapilan Yanlislari Tekrar Etmeyecegiz 1
Ahmet Akın ‘Yapılan Yanlışları Tekrar Etmeyeceğiz’

Bayram Coşkusu ve Hizmet Vaatleri

Ramazan Bayramı’nı hemşehrileriyle bir arada geçiren Başkan Ahmet Akın, bayramın ardından ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit’te büyük bir coşku ve sevgiyle karşılanan Başkan Ahmet Akın, vatandaşlarla bir araya gelerek gelecek hizmetleri paylaştı.

Ahmet Akin Yapilan Yanlislari Tekrar Etmeyecegiz 2
Ahmet Akın ‘Yapılan Yanlışları Tekrar Etmeyeceğiz’

Yapılan Yanlışları Tekrar Etmeyeceğiz

Başkan Akın, yaptığı konuşmalarda geçmişte yapılan hataları tekrarlamayacaklarını vurgulayarak, herkesi kucaklayacaklarını ve kimseyi ayırmadan hizmet edeceklerini belirtti. Parti ayrımı yapmadan, Balıkesir’in tüm ilçelerine adaletli bir şekilde hizmet götüreceklerini söyledi.

Ahmet Akin Yapilan Yanlislari Tekrar Etmeyecegiz 3
Ahmet Akın ‘Yapılan Yanlışları Tekrar Etmeyeceğiz’

Altyapı ve Çevre Duyarlılığı

Başkan Ahmet Akın, öncelikli hedeflerinin altyapıyı güçlendirmek ve çevre duyarlılığını artırmak olduğunu dile getirdi. Balıkesir’in cennet bir bölge olduğunu ve deniz kirliliğine son vereceklerini belirten Başkan Akın, atıksuların denize akmasını engelleyeceklerini ve bölgedeki arıtma tesislerini güçlendireceklerini açıkladı.

Ahmet Akin Yapilan Yanlislari Tekrar Etmeyecegiz 4

Birlik ve Beraberlik İçin Çalışacaklar

Başkan Ahmet Akın, Balıkesir’in tüm ilçelerinde birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurgulayarak, ayrımcılığa yer olmadığını, Balıkesir’in birleştirilmesi gerektiğini ifade etti. Halka hesap verecek, çalışkan ve adaletli bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini söyledi.

Ahmet Akin Yapilan Yanlislari Tekrar Etmeyecegiz 5

Hızlı ve Etkin Hizmet İçin Söz Verdi

Başkan Ahmet Akın, sözlerini yerine getireceklerini ve Balıkesir’in her alanında hızlı ve etkin bir şekilde hizmet sunacaklarını belirtti. Milletin hakkını kimseye yedirmeyeceklerini ve Balıkesir’in geleceği için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Ahmet Akin Yapilan Yanlislari Tekrar Etmeyecegiz 6

Bölge Ziyaretleri ve İlçe Toplantıları

Başkan Ahmet Akın, ziyaretleri kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Burhaniye ve Edremit’teki ek hizmet binalarını ziyaret etti. Ayrıca Gömeç Dalış Köyü’nün yanı sıra Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit belediyelerini de ziyaret ederek bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir birimleri ve ilçe belediyelerinde toplantılar düzenleyen Başkan Ahmet Akın, halkın beklentilerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak hareket edeceklerini belirtti.

Haber: Bülten

Ayvalık’a Yeni Dönemde Hızlı Başlangıç

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu