Başkan Kılıç Bizim Evladımız

Başkan Kılıç Bizim Evladımız

Pazar alışverişini yaparak Merhaba ekibindeki arkadaşlarımıza konuşan Neziha Cengi, Başkan Kılıçla ilgili olarak ilginç değerlendirmeler yaptı. Koltukta oturan biri değil diyerek Balya’da ki hizmetlere değindi.

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, vatandaşlarla buluşup Belediye olarak yapılan çalışmaların memnuniyetini birebir vatandaşlardan dinliyor. Özellikle pazarcılarla yaptığı diyaloglarda onların Pazar alışverişlerine de ki Pazar çantalarını taşımada yaşlılara yardım ettiği ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğu bilinen Başkan Kılıç yine dün pazarcı esnafı ile birebir ilgilendi. Pazardaki vatandaşlarla sohbet etti.

İÇİMİZDEN BİRİ

Pazar alışverişini yaparak Merhaba ekibindeki arkadaşlarımıza konuşan Neziha Cengi, Başkan Kılıçla ilgili olarak şöyle konuştu: Bizim evladımız o. Benim kendi çocuğum Bursa’da çalışıyor. Yıldan yıla gelir. Sağolsun Osman Başkanımız Ben Başkanım deyip de koltukta oturanlardan değil. Büyüklük yok. Her yere yetişir. Balya’yı iyi bilir. Ben köyden gelip gidiyorum.Ama çok duyarım Belediyenin hizmetlerini sağolsun’ dedi.

KİM DOST KİM DEĞİL BİLİRİZ!

Başkan Kılıç sohbetlerinde kendisine iletilenlerle ilgili olarakta neyin ne olduğunu bende biliyorum dedi ve sosyal medya hesabından şu düşüncelerini paylaştı: Memleket yerine göre çok küçük herkes herkesi biliyor. Yani diyeceğim şudur. Paçamıza çamur sıçratmaya çalışanların yakınımız da olduğunun farkındayız. Lakin; Kim dost kim değil kimin ne hesabı olduğunu da gayet iyi biliriz. Herkesin bir hesabı var bütün bunları gayet net görür. Dik duruşumuzdan , kararlılığımızdan asla taviz vermeden inandığımız manevi değerlerimizi zirveye taşımak adına çizgimizi bozmadan yürümeye ve bazı gerçekleri cümle aleme göstermeye karalıyız. Biz düşmekten kormayız ki Üç hilali zirveye taşımaktan korkalım. Boynumuza borç olsun bir gün gelir biz bu onuru inananlarla birlikte yaşarız. Meydanı kendini bulunmaz hint kumaşı sananlara bırakmaya niyetimiz yok. Sorumluluğumuzun farkındayız gereğini yaparız. Türk ve islam âleminin cumaları mübarek duaları kabul olsun.

Semra Aman Akyürek