Bin Euro İçin Bakın Ne Yaptılar ?

Balkan ülkesi Karadağ'ın Niksic kenti yakınlarında olan Brezna Etno köyünde, yarışma gerçekleşti. Gerçekleşen yarışmanın konusu ise, ülkenin mizahi geleneklerinden "uzun yatma" oldu.

Bin Euro İçin Bakın Ne Yaptılar ?

“En Tembel Vatandaş” Unvanı

“uzun yatma” yarışması, Karadağ’da 18 Ağustos’ta, 21 katılımcıyla başladı. Ardından, yarışmayı kazanan Markovic ve Knezevic, 1000 euro ödülü ve “en tembel vatandaş” unvanlarını paylaştı.

Bin Euro İçin Bakın Ne Yaptılar ?
Bin Euro İçin Bakın Ne Yaptılar ?

Yarışma, bu yıl 12’nci kez gerçekleşti. Ayrıca, yarışmada ödül kazananlar, 1200 saate yakın süre yattı. Böylece, yarışma rekorunu da kırdı. Daha önceki yıllarda yarışma, birkaç gün sürdü. Devamında yarışmada, katılımcıların uyumalarına, yiyecek-içecek ihtiyaçlarını karşılamalarına, kitap okumalarına ve telefon kullanmalarına izin verildi. Ancak, ayağa kalkmaları kural ihlali sayıldı.

Bin Euro İçin Bakın Ne Yaptılar ?
Bin Euro İçin Bakın Ne Yaptılar ?

8 Saatte Bir İhtiyaçları Karşıladılar

Yarışmacılar, 8 saatte bir kişisel ihtiyaçlarını karşılayabildi. AA’nın edindiği bilgiye göre, “uzun yatma” yarışmasını 49’uncu günde Lidija Markovic ve Filip Knezevic kazandı.

100’üncü Yıla Özel Şiir Yarışması//

yarışma telefon ihtiyaç dünyadan haberler Karadağ En Tembel Vatandaş Unvan Uzun Yatma Yarışması Kitap Okuma