İlçe HaberleriSiyaset

Deveciler: ’31 Mart’ta Baharı Getireceğiz’

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, Bahçelievler Mahallesi'nde binlerce destekçisiyle bir araya geldi.

Deveciler: ’31 Mart’ta Baharı Getireceğiz’

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, Bahçelievler Mahallesi’nde binlerce destekçisiyle bir araya geldi. Deveciler, “Değişen ve Gelişen Burhaniye” sloganıyla düzenlenen buluşmada, ilçenin gelişimine katkı sağlamak için bir araya geldiklerini belirtti.

Başkan Deveciler, Hemşehrilerine Gelişim Vizyonunu Anlattı

Başkan Ali Kemal Deveciler, hemşehrilerine yaptıkları ve yapacakları hakkında bilgi verirken, Burhaniye’nin ortak akıl ile yönetilerek daha ileri noktalara taşınması için vatandaşların öneri ve taleplerini de önemsediklerini vurguladı. Beş yıllık süreçte ilçenin her noktasında yoğun çaba harcadıklarını dile getiren Deveciler, hemşehrilerinden aldıkları destek ve sevginin karşılıksız kalmayacağını ifade etti.

Deveciler: '31 Mart’ta Baharı Getireceğiz'

Başkan Deveciler, Mahalle Sakinlerine Teşekkür Etti

Başkan Ali Kemal Deveciler ve ekibi, Bahçelievler Mahalle sakinlerine gösterdikleri destek ve sevgi için teşekkür ederek, birlikte başaracaklarına inandıklarını belirtti.

Burhaniye’nin Geleceği İçin Toplu İrade Sergilendi

Başkan Deveciler’in liderliğinde gerçekleşen buluşma, Burhaniye’nin geleceği için toplu bir irade ve dayanışma örneği olarak nitelendirildi. Değişim ve gelişim vizyonunu paylaşan Deveciler, ilçenin daha ileriye taşınması için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.

Deveciler: '31 Mart’ta Baharı Getireceğiz'

 

Haber: Bülten

Balıkesir’de Süt Ürünlerinin 10 Numara Sesi Kadınlar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu