Balıkesir’in Edremit ilçesinde 1 Temmuz 2025 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri büyük miktarda kaçak sigaraya el koydu.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince 1 Temmuz 2025 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu ticaretine yönelik önemli bir çalışma yapıldı.
Balıkesir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 422 gram metamfetamin ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi
Balıkesir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yaptığı çalışmalar sonucunda tespit ettikleri şahıs için harekete geçti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.