Balıkesir Süt Üreticileri Birliği, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen “1. Derece Tarımsal Örgüt Belgesi”ni bir kez daha almaya hak kazandı. Peki bu belgeyi almak için hangi kriterler yerine getirilmeli? Tarımsal örgütlerin derecelendirmesinde neler esas alınıyor?
Şili’nin başkenti Santiago’da 20-23 Ekim 2025 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Sütçülük Federasyonu (IDF) Dünya Süt Zirvesi’ne (World Dairy Summit 2025) Türkiye’yi temsilen Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cihat Şimşek katıldı.
Balıkesir’de Dünya Süt Günü Etkinliği: Gençler Sütle Buluşuyor!
Balıkesir Süt Üreticileri Birliği, Yağcılar ve Büyükpınar köylerinde düzenlenen geleneksel hayır organizasyonlarına katıldı ve köy halkıyla bir araya geldi.
Süt fiyatlarındaki düşüşe karşı yem fiyatlarındaki artışa tepki!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.