İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa merkezli Balıkesir'inde yer aldığı 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-11” Operasyonlarında, 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Ayrıca elebaşlarının da aralarında olduğu 18 şüphelinin yakalandığı açıklandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırı sonrası gözaltına alınan zanlılar ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekatı bölgesine sızmaya çalışan bölücü terör örgütü PKK’lılar ile girilen çatışmada şehit olan Kahramanmaraşlı iki askerin ailelerini ziyaret etti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'in de yer aldığı 20 ilde "Nitelikli Dolandırıcılık" suçuna yönelik eş zamanlı olarak "Sibergöz-12" operasyonun gerçekleştiğini duyurdu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için AK Parti'nin tercihi, Murat Kurum oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Murat Kurum'u "İstanbul Muradına Kavuşacak" sözleriyle açıkladı. Bunun ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'inde yer aldığı 27 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik "Kalkan-7" operasyonlarının gerçekleştiğini duyurdu.
Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Dilan-Engin Polat çiftine yönelik gerçekleştirilen operasyonda ele geçirilen lüks otomobillerin, mahkeme kararıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini açıkladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'in de yer aldığı 37 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik "KALKAN-4" operasyonlarının gerçekleştiğini duyurdu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'inde arasında yer aldığı 73 ilde silah kaçakçılarına yönelik Mercek-7 operasyonun düzenlendiğini duyurdu. Operasyonda bin 264 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik Balıkesir'in de yer aldığı 48 ilde düzenlenen “Narkogüç-38” operasyonunun başarıyla tamamlandığını iletti. Bakan Yerlikaya operasyon hakkında bilgi verdi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Merkezli 'Kafes-14' operasyonu çerçevesinde, Balıkesir ve Diyarbakır illerini kapsayan eşzamanlı operasyonun başarıyla tamamlandığını belirtti.
İçişleri Bakanlığı, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ), DEAŞ, FETÖ ve sol terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 255 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Balıkesir ve İstanbul örgütlü tefecilik, şantaj ve nitelikli dolandırıcılık suçlarına yönelik operasyon gerçekleşti. Gerçekleşen operasyonda skandal gerçek ortaya çıktı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'inde yer aldığı 21 ilde düzenlenen Uyuşturucu Operasyonlarında 148 zehir tacirinin daha yakalandığını açıkladı.
Milli Savunma Bakanlığında üst düzey bir toplantı düzenlendi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın başkanlığında, Türkiye genelindeki asayiş ve güvenlik konularının ele alındığı önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.