Köşe YazılarıBedia Uçak

Göz Yanılır Mide Yanılmaz

Herkese Merhaba. Öncelikle başlıkta göz yanılır mide yanılmaz diyerek bir giriş yapmak istedim ama bu başlığı atarken açıkçası göz yanılgısının da olacağını pek düşündüğümü söylenemem.

 

Midede asit yağmurlarına neden olacak, bol yağından ötürü ağırlık hissi verecek ve dahası uykuya neden olabilecek  yemeklerden uzak durun. Gündelik yaşantımızdaki enerjimiz içinde yemek tercihimiz önem taşıyor. Gelin biz hafif yiyelim.

İlgili Makaleler

Göz Yanılır Mide Yanılmazz

Doğru yöntemi bulduktan sonra en ala et yemeği de, en lezzetli sebze yemeği de çok hafif ve sağlıklı bir şekilde hazırlanabilir aslında. Siz yeter ki isteyin, siz yeter ki beslenme programınızı biraz daha sağlıklı olacak şekilde düzenleyin. Bu birbirinden lezzetli ve hafif yemek tariflerini de bir köşeye not edin.

Hafif ve sağlıklı beslenenin vazgeçilmez tabi ki salatalar. Bol bol kızartmasını yapıp yoğurtla buluşturduğunuz o kabakları çok daha sağlıklı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Mevsimin en taze sebzelerini değerlendirmek, tavuktan ve balıktan destek almak enfes fikirler ama. Arada baklagilleri de unutmamak lazım.

Taze börülceleri dört mevsim bulma lüksümüz olmadığına göre, hazır bulabiliyorken bol bol değerlendirmeli… Börülceyi belki herkes sevmez ama taze fasulyeye de kimse hayır diyemez. Eğer siz de onlardan biriyseniz buyurun aradığınız hafiflik tam burada.

Göz Yanılır Mide Yanılmaz

Daha fazla köşe yazısı için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu