Gündemİlçe Haberleri

Müdür Alkan Manda Kaymağı Yaptı

Balıkesir İl Tarım ve Orman Bölge Müdürü Erkan Alkan, Ayvalık ilçesinde bulunan bir manda ve sığır yetiştirme çiftliğini ziyaret etti.

Müdür Alkan Manda Kaymağı Yaptı

Mudur Alkan Manda Kaymagi Yapti 1

Müdür Alkan’da Paketleme Yaptı

Programlı hayvan hastalıklarıyla mücadele ve dezenfeksiyon çalışmaları çerçevesinde şap hastalığına karşı koruyucu aşılama yapan Müdür Alkan, işletme yetkililerine Sağım Hijyeni ve Kaliteli Çiğ Süt Üretimi Projesi kapsamında sağım hijyen setini takdim etti. İl Müdürü Erkan Alkan, yürütülen çalışmaları yakından takip ederek işletme yetkililerine destek sağladı. Ayrıca Müdür Alkan işletmede manda kaymağı yapımına da eşlik etti. Ayrıca  paketlenmesinde yardımcı oldu.

Mudur Alkan Manda Kaymagi Yapti 2

Kapasite Arttırmak İçin Yeni Projeler

Bölgede büyükbaş yetiştiriciliğinin geliştirilmesi için planlanan çalışmalar arasında markalaşma ve ıslah çalışmaları başta olmak üzere sektörün gelişimine katkı sağlayacak uygulamalar değerlendirildi. Bu ziyaret, bölgedeki tarım ve hayvancılık sektöründe yapılan çalışmaların önemini vurgulandı. Sağım hijyeni ve kaliteli süt üretimi gibi projelerin desteklenmesiyle birlikte, yerel işletmelerin ve çiftçilerin kapasitelerinin artırılması hedefleniyor.

Mudur Alkan Manda Kaymagi Yapti 3

Haber: Bülten

Balıkesir’de Mandacılıkta Yeni Bir Atılım

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu