Nepal'de, dünyanın en yüksek 7. dağı Dhaulagiri'ye tırmanan 5 Rus dağcı, düşerek hayatını kaybetti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Roman dernekleri temsilcileriyle bir araya geldi.
Edremit Zeytinyağı Tadım Festivali, 18 Ekim'de Start Alıyor!
Balıkesir’in geleneksel çocuk oyunları, kültürel mirası yaşatırken çocukların sosyal gelişimine katkı sağlar.
Bakın Balıkesir'de zeytinyağlarını nasıl imha ettiler...
Susurluk Belediyesi'nin düzenlediği Gençlik Tiyatrosu kursu ile özgüven aşılıyor
Ekim ayında Balıkesir'in yıldız haritasında parlayacak üç burç açıklandı!
Kepsut Belediyesi, 7-11 Ekim Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında voleybol turnuvasını başlattı.
Balıkesir'de güne sağlıklı bir başlangıç yapmak isteyenler için avokado ile hazırlanan pratik tarif!
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, öğrenciler için "Günaydın Çorbası" projesini başlattı.
Balıkesir’de çevre kirliliğine karşı farkındalık oluşturmak amacıyla ATMA Hareketi başlatıldı.
Marmara Adası'nda İlçe Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu'nu öldüren zanlı yakalandı.
Balıkesir BİLSEM öğrencileri, çöven otu köküyle geliştirdikleri yangın söndürme projesiyle TEKNOFEST’te
Balıkesir’de Yenidoğan Canlandırma Eğitimi ile 25 Sağlık Çalışanı Sertifikalandı
Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, Ekim Ayı Video Konferans toplantısında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Abdulkadir Polat’ın katılımıyla ormancılık faaliyetleri ve 2025 yılı programları hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.
Balıkesirspor, 8 Ekim Salı günü Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Kilis Belediyespor karşılaşmasını yönetecek olan ismi açıkladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekerek, "Gazze koca bir yetimhane, içinde çocukların katledildiği bir yer" dedi.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, gerçekleştirilen operasyonlarla 30 Eylül - 06 Ekim 2024 tarihleri arasında kaçakçılık ve organize suç olaylarına karışan 36 şüpheliyi yakaladı ve çok sayıda uyuşturucu ile sahte ürün ele geçirdi.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarla 18 düzensiz göçmeni yakaladı
Ayvalık Belediyesi, kadınların haklarını güçlendirmek ve toplumsal değişime katkıda bulunmak amacıyla Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı (KİHEP) başlatıyor. Eğitim, 16 hafta sürecek ve katılımcılar, kadın hakları konusunda bilgi ve beceri kazanacak.
Balıkesir'in eşsiz sokak lezzetlerinden biri olan şambali, evde kolayca hazırlayabileceğiniz muhteşem bir tatlıdır.
Eğer siz de saçlarınızın daha hızlı uzamasını istiyorsanız, bu ipuçları tam size göre! Balıkesirli kadınlar saç uzatma yöntemi olarak bu yöntemleri tercih ediyor...
Her yıl olduğu gibi bu yıl da yağmurluklar ve şemsiyeler, kış sezonunun vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Peki, bu sezon Balıkesir'de yağmurluk ve şemsiye modasında hangi trendler öne çıkıyor? İşte, bu kışa damgasını vuracak birkaç önemli detay!
Balıkesir'de ikinci el telefon alacaklar dikkat! Uzmanlar ikinci el telefon alırken IMEI sorgusunun ve cihazın teknik kontrolünün önemine dikkat çekiyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.