Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Son 21 yılda ülkemiz ulaşım ve iletişim altyapısına yaklaşık 194 milyar dolar yatırım yaptık” dedi. Ayrıca Balıkesir'de gerçekleşen yol çalışmalarına da değindi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir açıklama yaptı. Uraloğlu YHT çalışmalarına ilişkin de konuştu. Peki Balıkesir’de YHT’de son durum ne?
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, açıklama yaptı. Yapılan açıklamada ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş işlemlerini tek bir kartta birleştiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını açıkladı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.