Köşe Yazıları

Hayallerin Peşinden Sihirli Bir Yolculuk

Hayallerin Peşinden Sihirli Bir Yolculuk

Merhaba bugün bir diğer başladığım ama henüz bitirmediğim webtoonu size anlatıyorum

Bu webtoon henüz hala ongoing yani hala devam eden bir hikaye olduğu için çizimleri vesairesi tamamlanmadı. Ama çok güzel eskiden hani bir çizgi roman alıp sonra yayınlanmasını beklersiniz ya haftaya aynı o hissiyatı veriyor. Ben seviyorum şahsen siz de beğeniyorsanız bir deneyin derim.

Evet gelelim webtoonumuza; Ha Il-kwon tarafından yaratılan “The Sound of Magic: Annarasumanara”, büyü ve hayal gücünün harmanlandığı, duygusal ve sürükleyici bir webtoon. Hikayemiz, zorlu bir hayat süren lise öğrencisi Yoon Ah-yi’nin etrafında dönüyor.

Ailesinin maddi sıkıntıları ve zorbalıkla boğuşan Ah-yi, bir gün terk edilmiş bir lunaparkta gizemli bir sihirbazla tanışır. Bu sihirbaz, Ah-yi’ye hayallerinin peşinden gitmesi için ilham verir ve ona sihirli bir dünya olan “Annarasumanara”nın kapılarını açar. Yeni ve sihirli dünyanın kapısına sürüklenen ana karakterimiz acaba nelere maruz kalacak hikayede bunu öğreneceğiz.

KARAKTER ANALİZİ

Karakterler; Yoon Ah-yi: Maddi sıkıntılarla boğuşan ve zorbalığa maruz kalan bir lise öğrencisi. Hayallerine tutunmaya çalışan güçlü ve kararlı bir karakter. Lee Eul-soo: Terk edilmiş bir lunaparkta yaşayan gizemli sihirbaz. Gerçekte bir yetişkin olan Eul-soo, çocuk ruhlu ve iyimser biri. Na Il-deung: Ah-yi’nin sınıf arkadaşı. Zengin bir aileden gelen Il-deung, kibirli ve bencil bir karakter. Ryu Min-ha: Ah-yi’nin küçük kardeşi. Saf ve sevecen bir çocuk.

“The Sound of Magic: Annarasumanara”, hayallerimizin peşinden gitmenin ve pes etmemenin önemini vurguluyor. Arkadaşlık ve Sevginin Önemi: Zor zamanlarda bile arkadaşlık ve sevginin önemini anlatan hikayeler yer alıyor. Eğer Büyü ve hayal gücü dolu hikayeleri seviyorsanız,Zorluklara rağmen hayallerinin peşinden giden karakterlere ilham almak istiyorsanız,Duygusal ve sürükleyici bir webtoon arıyorsanız, “The Sound of Magic: Annarasumanara” tam size göre!

Tower of God Webtoon İnceleme

Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu