Semra AMAN AKYÜREK

Protokol iftarı dediğin…

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin “Protokol iftarı” olarak adlandırdığı programın adına yakışan bir  davet olmayışı açıkçası hayal kırıklığı. Baştan hayal kırıklığının devamı program akışında gözlemlediğim diğer hususlardır.

*Öncelikle davetlilerde gözlemlediğim şu: Nasıl davet ederseniz davete katılımı o şekilde alırsınız şeklinde bir cevap ve katılım sağlanmıştır.

*Protokol dediğimizde “protokol iftarı” adını taşıyan bir programa protokoldeki zevat ve eşli katılımlarda eşler spor kıyafet ve günübirlik kıyafetle o programa katılmamalıdır.

İlgili Makaleler

*Karşılamada Başkan Yücel Yılmaz ve kıymetli eşi Mehtap Yılmaz hanımefendinin davetteki karşılaması her yönü ile şıklık taşımaktadır.

*Protokol hatası ve bilinmediği açık bir şekilde nükseden hata sinsilesinden bahsetmek yerine bugün çokşey yazabilecekken şunun altını çizmek ve mesajımı şehrim adına iletmek istiyorum.

Kamusal–sosyal yaşamda yöntem ve biçim yönünden uyulması ve uygulanması gereken kuralların bilincini lütfen taşıyın. Şehre değer katacaksak, öncelikle yerindeliğin korunması saygı çizgisinden itinalı geçiş ve özenle gelen bir bilincin her yönü itibarı ile sağlanmalı ve sağlanması için çalışılması gerektiğini unutmayın.

“Protokol”ün adını taşıyacaksa bir program hazırlıksız yakalanmayın. Sizin adınız Büyük-şehir.

Prtotokolde yüzde 1’lik bir başarısızlık dahi yüzde 99’u götürüyorsa yüzde 99’luk bir başarısızlık adınızın silinmesine neden olur.Adınız Büyük-şehir şehir adına adınızı ve şehrin protokolünden tutun şehrin asil insanlarını Yüceltin…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu