Vekil Uygur Yılın İlk Zeytin Hasadını Gerçekleştirdi
Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Ayvalık’ta düzenlenen yılın ilk zeytin hasadına katıldı ve zeytinlerin soğuk sıkım yöntemiyle zeytinyağına dönüştürüldüğünü duyurdu.

Vekil Uygur Yılın İlk Zeytin Hasadını Gerçekleştirdi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, yılın ilk zeytin hasadı için Ayvalık’ta düzenlenen etkinlikte yer aldı. Uygur, “Toprağı bereketli Balıkesir’imizin incisi Ayvalık’ta yılın ilk zeytin hasadına başladık,” diyerek hasatla ilgili memnuniyetini dile getirdi.

Hasat edilen zeytinler, tesislerde soğuk sıkım yöntemiyle zeytinyağına dönüştürüldü. Uygur, bu sürecin ardından yaptığı açıklamada, “İlk hasatımız bol bereketli olsun inşallah,” şeklinde konuştu. Etkinlik, zeytin hasadının coşkulu bir atmosferde gerçekleşmesiyle sona erdi.
İlk hasat…🫒 pic.twitter.com/O8yvWzCwXP
— Belgin Uygur 🇹🇷 (@belginuygur10) September 18, 2024

Haber: Bülten