Görünen Köy Kılavuz İstemez! Benim için tarihi bir seçim 14 Mayıs. İlk kez oy kullanacağım. Seçimde şimdilik 4 cumhurbaşkanı adayı yarışacak. Cumhur İttifakı adayı Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yedili Masa adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Ata İttifakı adayı Sinan Oğan.
Bir süredir takip ettiğim programlar ve haberlerden bazı çıkarımlarım oldu. Örneğin Yedili Masa’nın hayli gayreti olmasına rağmen yine de çoklu bir adaya gidilmesi gibi. Görünen köy kılavuz istemez diye bir atasözü var. Yani açıkça belli olan bir durumu açıklamak gerekmez. Görünen o ki “Vakit Erdoğan Vakti”
14 Mayıs seçimi geçmiş seçim dönemlerine göre ülkemizdeki deprem nedeniyle daha sessiz ilerliyor. Adı seçim olunca siyasilerde bir o kadar heyecanlı. TV Programlarında gazeteciler birbirine giriyor ve tartışmalar havada uçuşuyor. Böyle olmalı mı? Olmalı tabi ki ancak farklı görüşlerin ve hele ki doğru görüşlerin çarpıtılması haliyle ses tonlarının yükselmesine de bir neden.