İlçe HaberleriGündem

DURSUNBEY’DE KONUT’A KAVUŞACAKLAR

Dursunbey Belediyesi tarafından İlçenin en işlek ve prestijli caddelerinden birine yapılacak olan Kent Park işyerleri 20 Mart, Kent Park Konutları ise 22 Mart’ta ihale usulü ile satışa çıkacak.

 

Sosyal Belediyecilikte öne çıkan hizmetleri ile tanınan Dursunbey Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Dursunbey Belediyesinden edinilen bilgilere göre, ilçenin en işlek ve prestijli caddelerinden birisine yapılacak olan Kent Park konutları 22 Mart’ta, Kent Park işyerleri ise 20 Mart’ta ihale usulü ile satışa çıkıyor. 1000 metrekarelik alanda toplam 6766 metrekarelik yaşam alanına yapılacak olan konutlar mimari yapısı ile size ve ailenize huzur, ferahlık ve mutluluk sağlayacak. 16 adet 3+1, 11 adet 2+1, 1 adet’te 1+1 dairenin bulunduğu Kent Park konutlarında her bütçeye göre konut imkânı bulunuyor.

 

2018 TEMMUZ AYINDA TESLİMAT YAPILACAK

Yüzde 50 Peşin, kalanı ise 15 ay vade ile satışı sunulacak olan Kent Park Konutlarında 3 +1 daireler brüt 150-144-130 metrekareden, 2+1 daireler brüt 108-98-99-94 metrekareden, 1+1 daire ise brüt 85 metrekareden oluşmakta. Yapılacak olan konutların satışı hakkında bilgi veren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Belediye olarak Dursunbeyli vatandaşları hem konut sahibi yapmak hem de buradan gelecek olan gelirle, İlçeye daha güzel hizmetler yapmak için bu projeye başladıklarını söyledi. 28 daire, 6 işyeri, arak katta da Resmi kurum alanı olacak olan bu projenin detayları hakkında bilgi veren Başkan Bahçavan, bina yapımında İSO, TSE ve CE belgeli kaliteli ürünlerin kullanılacağını belirtti.

 

HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

İş yerlerinin ön kısmını sundurmalı yaptıklarını ifade eden Başkan Bahçavan, burada iş yeri olacak vatandaşların eşyalarını da dışarı çıkarabileceklerini söyledi. Binanın yapımına başlandığını ifade eden başkan Bahçvan teslimat tarihinin ise Temmuz 2018 olarak planladığını ifade etti. Satış ihalesinin iş yerleri için 20 Mart, konutlar içinde 22 Mart olarak belirlendiğini ifade eden Başkan Bahçavan, bina görselleri ile ilgili maketin Belediye girişinde sergilenmeye başladığını söyledi. Satış ihalesi ile ilgili detaylı bilginin Dursunbey Belediyesi Bezay masa biriminden alınabileceğini sözlerine ekleyen Başkan Bahçavan, konutları alacaklara şimdiden hayırlı olsun dileklerini de iletti.

 

Semra Aman Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu