Türkiye genelinde konut satışlarında artış yaşandı
Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erol Ayvaz, Ticaret İl Müdür Yardımcısı Nuray Paköz’e veda etti.
Balıkesir'de jandarma ekipleri, son bir haftada 307 aranan şahsı yakaladı. Yapılan operasyon, güvenlik açısından büyük önem taşıdı.
Sanatseverlerin uğrak noktası haline gelen Mesel Atölyesi’nin açılış yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.
Balıkesir’de döviz kurları, haftaya yükselişle başlamıştı! 21 Ocak'ta durum nasıl?
Balıkesir'de, Manyas-Susurluk kara yolunda yaşanan zincirleme trafik kazasında iki kişi yaralandı.
Balıkesir Altıeylül Mahallesi Atalar Caddesinde göçük meydan geldi.
Bandırma’da bir iş yerinde tinerin sobaya dökülmesi sonucu patlama meydana geldi.
Balıkesir'in Altıeylül Paşaköy Mahallesi'nde yangın meydana geldi.
Balıkesir’de seyyar lahmacun satıcıları yazın ya da soğuk günlerde lahmacun severlere hazır lahmacun satıyor.
Balıkesirspor Başkanı Abdullah Bekki, Demokrat Parti Heyetini Ağırladı
Balıkesir’in 38 coğrafi İşaretli Ürünü Var. Kentin 14 menşe adı ve 24 mahreç taşıyan ürün listesini derledik
Zübeyde Hanım Büstü Balıkesir’de Atatürk Parkına doğru sembol Uçağın bulunduğu mekana ilerlerken görmek mümkün
Balıkesir'de Kaçakçılık ve Organize Suç Operasyonu! Gece 31 Şüphelinin ev ve araçlarına operasyon düzenlendi.
Balıkesir’in en eski camilerinden bir tanesi olan yeşilli caminin özelliklerini biliyor muydunuz?
Başvuru süresi uzatıldı. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon Konsorsiyumu için başvuru tarihlerini yeniden düzenledi.
Şehitler Anıtı günümüzde geniş ve yeşilliklerle dolu bir rekreasyon alanı olarak biliniyor.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Tarım ve Orman Bölge Müdürü Erkan Alkan’ı Ziyaret Etti
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak ve ekibini belediye binasında ağırladı.
İtfaiye aracını yavaşlatan sürücüye geçiş üstünlüğüne uymama cezası
İstanbul-İzmir Otoyolu'nda tır kazası: Sürücü yaralı kurtarıldı
Bandırma'da gerçekleştirilen şok bir operasyonda, uyuşturucu üretimi yapan bir imalathaneyi ortaya çıkardı.
Balıkesir'in Edremit ilçesi Kazdağı Milli Parkı'nda, yoğun kar yağışı nedeniyle araçları ilerleyemeyen vatandaşlar kurtarıldı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Edremit Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi.
Örgü, sakinleştirici ve yaratıcı bir hobi olarak her yaştan insanların ilgisini çekiyor.
Balıkesir’de vatandaşlar için günün nöbetçi eczanelerinin listesi yayımlandı.
Başkan Akın: “Yarım kalan Anadolu Aydınlanmasını tamamlayacağız”
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu Anıldı
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir’den CHP’li Milletvekili Serkan Sarı’nın İddialarına Sert Tepki
Tarihin İzleri Balıkesir’e Taşınıyor
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.