GündemÇocukça

‘SPOR YAPIYORUZ GELSENE!’

Kuva-yi Milliye Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencileri, en sevdikleri sporu anlattılar. ‘Spor yapmayı seviyoruz’ diyen güzel öğrencilerin sevimli sohbetlerine eşlik ettik.

 

Kuva-yi Milliye Ortaokulu öğrencilerini, Beden Eğitimi dersinde yakaladık. Isınma hareketleri yapan birbirinden sportif öğrencilerimiz, en sevdikleri spor dallarını sizlerle paylaştılar.

 

Sporun her anlamda sağladığı yararlardan bahseden Kuva-yi Milliye Ortaokulu’nun birbirinden yetenekli, sevimli öğrencileri, Beden Eğitimi derslerinde kapılarını Büyükşehir MERHABA’ya açtılar.

 

 

Batuhan Demir: Ben spor yapmayı çok seviyorum. Özellikle de futbol ve basketbol oynamak çok keyifli. Sporun her dalı çok güzel. Spor yaptıkça hem düzenli bir yaşam tarzımız oluyor hem de sağlıklı bir bedene kavuşuyoruz. Ben tüm arkadaşlarıma spor yapmalarını tavsiye ederim. Spor yaparak daha sağlıklı olunur.

 

Efe Berke Sert:  Spor yaparak hem sağlıklı oluruz hem de iyi bir vücuda kavuşuruz. Sporun birbirinden fazla faydası olduğunu söylemek mümkün. Sporun her dalı oldukça yararlı olmakla birlikte bizler spor yaparak sağlıklı kalırız. Ben en çok basketbol oynamayı seviyorum. Basketbol oynamak hem benim zamanımı daha verimli geçirmemi sağlıyor hem de boyumun uzamasına yardımcı oluyor.

 

Emine Can: Voleybol oynamayı çok seviyorum. Spor yaparak daha sağlıklı ve zinde oluruz. Hem eğlenceli bir aktivite yaparız. Hem de arkadaşlarımızla güzel vakit geçiririz. Ben derslerden boş kalan zamanlarımda basketbol ve voleybol oynuyorum. Spor yaparken çok keyif alıyorum. Yaşıtlarıma spor yapmalarını öneririm. Spor yaparak daima zinde kalacaklardır.

 

Büşra Akay: Spor, hayatlarımızın vazgeçilmezi. Spor yaparak sağlıklı kalırız. Bunun yanı sıra eğlenceli vakit geçiririz ve güzel bir hobimiz olur. Ben futbol oynamayı çok seviyorum. Futbol oynamak erkekler için diye düşünülüyor ama ben katılmıyorum. Futbolu kızlar da gayet iyi bir şekilde oynayabilirler. Bence herkes spor yapmalı.

 

Eylül Sıla Kara: Spor yapmak oldukça iyi bir hobi. Spor yaparak hem sağlıklı kalırız hem de başarılı oluruz. Ben mesela voleybol oynamayı çok seviyorum. Voleybol oynayarak hem sağlıklı kalıyorum hem de kendime göre, güzel bir hobi edinmiş olabiliyorum.

 

Sudenaz Gümüşlü: Spor yapmak oldukça güzel. Spor yaparak hem gelişimimiz olumlu yönde etkileniyor. Hem de bizler mutlu oluyoruz. Mesela benim en sevdiğim ders Beden Eğitimi dersi. Beden Eğitimi derslerini iple çekiyorum. Beden Eğitimi derslerinde voleybol, basketbol oynuyoruz. Zamanlarımız çok güzel geçiyor.

 

Fikret Türkiyeli: Beden Eğitimi Derslerini çok seviyorum. Arkadaşlarımızla birlikte güzel vakit geçiriyoruz. Voleybol, basketbol, futbol oynuyoruz. Ben tüm yaşıtlarımın da spor yapmasını en az bir spor dalıyla ilgilenmesini isterim.

 

Onur Bayır: En sevdiğim ders Beden Eğitimi. Arkadaşlarımızla birlikte Beden Eğitimi dersinde pek çok güzel faaliyette  bulunuyoruz. Basketbol, voleybol ve futbol oynuyoruz. Özellikle futbol oynamayı çok seviyorum. Arkadaşlarımızla yaptığımız maçlar çok keyifli geçiyor.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu