Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Kıraç Rüzgarı Esecek

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, İlçenin Kurtuluşunu Sevilen Rock Sanatçısı Kıraç'ın Konseriyle Taçlandırıyor

Balıkesir’de Kıraç Rüzgarı Esecek

 

Ivrindide Kirac Ruzgari Esecek 2

İvrindi Belediyesi, Kurtuluşunun 101. yılını Kıraç konseriyle kutlayacak. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz liderliğindeki  ekiple İvirinlilere unutulmaz bir gece sunacak.

7 Eylül’de Sahnede

7 Eylül, İvrindi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü. Bununla birlikte Ülkenin sevilen rock sanatçısı Kıraç, bu büyük etkinlikte sahne alacak. İvrindi halkı, Kıraç’ın enerjisi ve müziğiyle coşacak, tarihi anıları bir arada paylaşacak.

Ivrindide Kirac Ruzgari Esecek 3

“Bu günü Kıraç’la taçlandırmak istedik”

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, etkinlik için “İvrindi’nin kurtuluşu, tüm ilçe sakinleri için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu özel tarihi, sevilen rock sanatçısı Kıraç’ın eşsiz performansıyla taçlandırmak istedik. Bu konser, İvrindi’nin birlik ve beraberlik ruhunu yüceltmek ve tarihimizi kutlamak için mükemmel bir fırsat sunuyor.” dedi.

İşte Konserin Yeri ve Zamanı

Etkinlik, İvrindi’deki tüm müzikseverler için bir buluşma noktası olacak. Rock müziğin efsane ismi Kıraç, sahnedeki performansıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak. Konser, 7 Eylül’de saat 21:00 itibariyle Atatürk Meydanı’nda olacak.

Ivrindide Kirac Ruzgari Esecek

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Haber: Elif Şahin

Balıkesir’de Kıraç Rüzgarı Esecek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu